Open dag gemist? Kom naar een meeloopdag!

open dag meeloopdag marnix

Heb je een open dag bezocht en doe je dit jaar eindexamen? En wil je nu weleens echt ervaren hoe het is om pabostudent te zijn? Kom dan sfeer proeven en loop een dag mee met onze studenten.

Meeloopdagen pabo Utrecht

Heb je een open dag bezocht en doe je dit jaar eindexamen? En wil je nu weleens echt ervaren hoe het is om pabostudent te zijn? Kom dan sfeer proeven en loop een dag mee met onze studenten. Ze laten je zien hoe het er dagelijks op de Marnix Academie aan toe gaat, hoe lessen worden gegeven en je ervaart de echte Marnix-sfeer waar onze studenten en docenten het zo vaak over hebben.  

Meeloopdag Voltijd/Driejarige pabo

Je kunt een dagje meelopen met een student van de reguliere Voltijd pabo of een student van de Driejarige pabo. Op het aanmeldformulier kun je twee mogelijke data invullen. Wij berichten je zodra we een student met jou hebben gematcht!

Wat kun je verwachten van een meeloopdag?

Nadat je je hebt aangemeld matchen wij je met een student. Dat wordt jouw buddy! Onze student ontvangt jou op de Marnix Academie en neemt je mee in zijn/haar dag. Je volgt de lessen die jouw student gewoonlijk ook zou volgen alleen heb jij de unieke mogelijkheid om hem of haar het hemd van het lijf te vragen. De meeloopdag vindt plaats tussen 09.15 en 14.30 uur. Je hoort voor aanvang hoe laat je verwacht wordt. Loop je mee met een Voltijd student? Dan begint jouw dag op een leerplein waar je een plenaire start hebt met 75 pabo studenten. Je gaat vervolgens uiteen in kleinere groepen en je ervaart welke lessen er zoal gegeven worden. Loop je mee met een student van de Driejarige pabo? Dan volg je lessen in zogenoemde ateliers.

De meeloopdag is inclusief een gratis lunch met jouw student. Dit geeft je de mogelijkheid om al je vragen te stellen en om de dag nog eens rustig door te nemen. We hopen dat je na deze meeloopdag nog beter weet of de pabo bij jou past!  

Meld je hier aan voor een meeloopdag