Vacatures bij de partnerscholen

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

Meet & Greet 19 mei, 17.00- 19.00 uur | PCBO Amersfoort

Op donderdag 19 mei organiseert PCBO Amersfoort een Meet & Greet op Basisschool de Bolster in Amersfoort. Ben je net in het bezit van je pabo-diploma of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Schrijf je dan in voor deze avond! Tijdens de Meet & Greet maak je kennis met schooldirecteuren en wellicht jouw toekomstige collega’s! Je krijgt informatie over openstaande vacatures onder genot van een hapje en een drankje. 

Meld je aan voor de Meet & Greet

Mede door de groei van Onderwijs 10-14 Houten zijn wij op zoek naar: een basisdocent (groep 7/8 - vo1). WTF 0,8 – 1,0. Een kleinere wtf is bespreekbaar. Solliciteren als duo mag/kan ook.

Bekijk de vacature.

De Werkplaats in Bilthoven heeft verschillende vacatures voor schooljaar 2022 - 2023.

Bekijk de vacatures.

Bij basisschool de Windroos laten we de talenten van kinderen groeien. Ons team is enthousiast, betrokken en gedreven en werkt vanuit de Vreedzame school aan een veilig pedagogisch klimaat. We willen dat alle kinderen zich optimaal ontwikkelen en daarom hebben wij didactisch vakmanschap hoog in het vaandel. Met ingang van 1 augustus 2022 zoeken we enthousiaste leerkrachten voor de kleutergroep (0,4 fte) en de midden- en bovenbouw (0,4-1,0 fte). Je krijgt ruimte om samen met je collega's lessen voor te bereiden en thema's vorm te geven. Samen kijken we naar een passende groep voor jou.

Bekijk de vacature

Bij de Gabrie Mehenschool geloven we dat ieder kind erbij hoort en van betekenis is voor de ander, in de groep en in de maatschappij. Ons schoolteam creëert samen met ouders de veiligheid waarbinnen een kind zich kan ontwikkelen. Dit doen we vanuit onze christelijke identiteit, de principes van de Vreedzame school en de zeven gewoonten van Stephen Covey. Met ingang van 1 augustus 2022 zoeken we een enthousiaste leerkracht(en) voor de midden- en bovenbouw (0,6-1,0 fte). Samen kijken we naar een passende groep voor jou.

Bekijk de vacature

Bij de Parkschool krijgen onze kinderen op de ochtenden gedegen onderwijs in de basisvakken en ’s middags ontdekken zij de wereld via thematisch onderwijs. Waar het kan, integreren we beweging in onze lessen.  Ons team is een fijne, gedreven groep professionals. We leren graag met en van elkaar. Met ingang van 1 augustus 2022 zijn we op zoek naar een actieve leerkracht voor de middenbouw (0,4-0,8 fte).

Bekijk de vacature

De kernwaarden van de Berkenschool zijn: veilig, samen, leren staan niet alleen op papier, je ziet ze terug in ons dagelijks handelen. We werken volgens de principes van groepsdynamisch onderwijs. Met GDO zorgen we voor een sociaal sterke groep waarin kinderen kunnen leren binnen de veiligheid en rust van de groep. Met ingang van 1 augustus 2022 zijn we op zoek naar een bevlogen leerkracht voor groep 5 t/m 8 (0,6 fte).

Bekijk de vacature

Ben je op zoek naar een inspirerende leeromgeving? Kom dan werken als leerkracht op de leerpleinen van de Camminghaschool in Bunnik. Per 1 augustus 2022 is deze school op zoek naar een nieuwsgierige, ambitieuze en flexibele leerkracht. 

Bekijk de vacature

Groei die bij jou past! Dat is de missie van basisschool De Stek in Houten. Sluiten hun kernwaarden groei, plezier en verantwoordelijkheid aan bij jou? Dan maken ze graag kennis met je. Per 1 augustus 2022 is er plek voor een frisse nieuwe leerkracht (0,4-1,0 fte). Alle groepen zijn nog bespreekbaar.

Bekijk de vacature

Wil jij werken op een Daltonschool in ontwikkeling? Wil je je eigen ontwikkeling een ‘boost’ geven op een vernieuwingsschool? En wil je werken in een team waarin teamleren vanzelfsprekend is? Dan is de Windroos ‘the place to be’!

Bekijk de vacature student Gulden Middenweg 

Bekijk de vacature leerkracht middenbouw

Na de zomervakantie hebben wij een fulltime vacature in één van onze bovenbouwgroepen op de locatie Meteoorlaan. Wil je fulltime of in deeltijd aan de slag, ben je enthousiast en past de beschrijving hieronder bij je, reageer dan snel, we leren je graag kennen! 

Bekijk de vacature

Ben jij onze nieuwe collega die aankomend schooljaar voor één van onze leuke groepen 8 komt staan? Je treft naast een groep van 17-20 enthousiaste kinderen ook een team met warme, hardwerkende collega’s waar je misschien wel nooit meer bij weg wilt. En bij goed functioneren hoeft dat ook niet!  

Bekijk de vacature

Ben jij onze nieuwe collega die aankomend schooljaar voor één van onze leuke groepen 6 komt staan? Je treft naast een groep van 20-24 enthousiaste kinderen ook een team met warme, hardwerkende collega’s waar je misschien wel nooit meer bij weg wilt!

Bekijk de vacature

Wij zijn een kleinschalige daltonschool met een professioneel team dat het kind op de eerste plaats heeft staan. Wij zijn een eco-school en beschikken naast een groen schoolplein ook over onze eigen wilde bloementuin. Wij hebben vacatureruimte in de onderbouw met ingang van het nieuwe schooljaar. 

Bekijk de vacature

Delteykschool is één van de twaalf basisscholen van KS Fectio en heeft rond de 200 leerlingen en 19 medewerkers. Wij zijn op zoek zijn naar een nieuwe collega die met passie voor de klas staat en die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van onze school.

Bekijk de vacature

Leraar basisonderwijs