Vacatures bij de partnerscholen

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

We zoeken een collega voor de midden- of bovenbouw vanaf 1 februari 2022 voor minimaal 3 dagen per week.

Bekijk hier de vacature.

 

 

Het Avontuur bestaat sinds 2019 en is sterk groeiend. Daarom zoeken we het liefst per 1 januari 2022 een collega in de onderbouw, die samen met ons wil doorontwikkelen, ontdekken en vormgeven. Voor jou zijn er volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de doorgaande leerlijn van kinderen van 4 tot 7 jaar.

Bekijk hier de vacature.

St. Michiel biedt onderwijs aan vrijwel alle kinderen in Schalkwijk. Hier zijn we trots op. We dragen bij aan het welzijn van de kinderen, hun ontwikkeling, veiligheid en plezier. Hierbij hebben we oog voor diversiteit. We leren de kinderen om zo zelfstandig en verantwoordelijk mogelijk hun eigen keuzes te maken. We willen hen leren dat te doen met open hart en handen naar hun omgeving.

Voor deze basisschool zoeken we per 1 januari of uiterlijk 1 februari 2022 een leerkracht voor een instroomgroep. 

Bekijk hier de vacature.

De Ark zoekt een leerkracht midden- en/of onderbouw (0,6 - 1,0 fte). Vind je het belangrijk om kinderen kansen te bieden in een omgeving waarin dit niet altijd vanzelfsprekend is? Leg jij graag de wereld aan kinderen uit en zie je ‘een leven lang leren’ ook als uitdaging voor jezelf? Kom dan werken op De Ark in Vianen!

Bekijk hier de vacature.

Voor de Westerschool in Gouda komen wij graag in contact met een (aankomend) leerkracht die onze mooie school wil komen versterken.

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega met interesse voor de middenbouw. 
In overleg kunnen we bekijken hoeveel dagen en in welke groep je ingezet kan worden zodat je ook nog de mogelijkheid hebt om je studie af te ronden.

Bekijk hier de vacature.

Het team van De Stromen is daarom op zoek naar een enthousiaste collega voor de locatie Batenstein. En de leerlingen van groep 7 zoeken een juf of meester.

Bekijk hier de vacature. 

Leraar basisonderwijs