Vacatures bij de partnerscholen

Leraar basisonderwijs

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

Heb je affiniteit met een visie gebaseerd op hoofd, hart en handen? Wil je werken in een klein, enthousiast, betrokken team en de Jozefschool helpen met doorgroeien? Ben je creatief, inspirerend en flexibel en kan je goed samenwerken? Heb je hart voor jonge kinderen en wil je meedenken in spelend en bewegend leren verder vorm geven? Heb je kennis, of ervaring met groepsdoorbrekend werken? Dan is dit vast de baan die bij je past.

Bekijk de vacature voor groep 1/2.

Bekijk de vacature voor groep 5/6.

Heb je altijd al willen werken in een team waar passie voor het vak, expertise, saamhorigheid en plezier bovenaan staan? Dan is Het Mozaïek in Houten wat voor jou! Per 1 augustus 2023 zoeken zij namelijk een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 5.\

Bekijk de vacature.

Zoek je een baan in een warm team waarin je hét verschil voor leerlingen kunt maken? De Pijler in IJsselstein is per 1 augustus 2023 op zoek naar een leerkracht middenbouw. Op De Pijler werken we groepsdoorbrekend in units, beschikken we over mooie leerpleinen en ontwikkelen de 21e eeuwse vaardigheden bij onze leerlingen; samenwerken, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap zijn onze pijlers.

Bekijk de vacature.

Basisschool Aventurijn in Houten is één van de twaalf basisscholen van KS Fectio. De school zoekt per 1 augustus 2023 twee leerkrachten. Eén voor groep 5 en één voor groep 3. Bekijk de vacatures: 

Leerkracht groep 3
Leerkracht groep 5

Basisschool de Vlinder is één van de twaalf basisscholen van KS Fectio en heeft rond de 300 leerlingen en 30 medewerkers. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die met passie voor de klas (bovenbouw) kan staan en bij goed functioneren zich blijvend breed wil inzetten voor de ontwikkeling van onze school. 

Bekijk de vacature

Basisschool De Rank zoekt per 1 augustus 2023 een betrokken leerkracht voor groep 1/2. Wij zijn op zoek naar een collega die christelijk onderwijs een warm hart toedraagt, enthousiast en flexibel is, oog heeft voor wat kinderen nodig hebben en denkt in kansen en mogelijkheden. 

Bekijk de vacature

De twee scholen van Vereniging een School met de Bijbel (VSmdB) in Amerongen zijn op zoek naar groepsleerkrachten ter versterking van hun team. CBS Wilhelmina school is op zoek naar een leerkracht voor de midden- of bovenbouw. De Regenboog zoekt een leerkracht voor groep 2. Daarnaast zoeken beide scholen samen een onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner. 

Bekijk de vacature

Basisschool De Vonk is één van de twaalf basisscholen van KS Fectio. Wij werken met een team van enthousiaste professionals aan thematisch en geïntegreerd onderwijs waarbij de leerdoelen van de leerlingen centraal staan. Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2 en groep 4.

Bekijk de vacature. 

De Van Harte School is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een nieuwe collega voor de middenbouw. Wij zoeken een collega die zich blijvend wil ontwikkelen als individu én op schoolniveau meegaat in onze ontwikkelingen, initiatief neemt in samenwerking met andere collega's en wilt werken op een kleinschalige school. 

Bekijk de vacature.