Vacatures bij de partnerscholen

Leraar basisonderwijs

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

Fluenta gelooft in kinderen: zij zijn de toekomst. We geven ze de kennis en vaardigheden mee om te leren en te leven in de 21e eeuw. Met betekenisvol en bevlogen onderwijs leren we kinderen zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige en zelfbewuste deelnemers aan de maatschappij. Wil je ook werken bij een toekomstgerichte onderwijsstichting waar ontwikkeling centraal staat? 

Stichting PCBO Amersfoort bestaat uit 12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. De PCBO Amersfoort ‘familie’ bestaat uit zo’n 350 medewerkers en 3400 leerlingen. Wij dagen onze leerlingen uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Op onze scholen hebben wij veel aandacht voor elkaar en word jij als onderwijsprofessional ook uitgedaagd om je verder te ontwikkelen.

​​

Onze Kalisto scholen delen een krachtige onderwijskundige visie: samenwerken aan kwalitatief goed onderwijs en inspelen op nieuwe onderwijsontwikkelingen. Daarnaast werken ze met clusters van drie of vier Kalisto scholen waarin leren van en met elkaar centraal staat. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's! 

Het team Taalklas nieuwkomers zoekt voor na de zomervakantie een leerkracht, of ervaren onderwijsassistent. In de parttime Taalklas zitten gemiddeld 26 leerlingen uit verschillende landen. Alle leerlingen zijn kort in Nederland en komen naar de Taalklas op maandag-,dinsdag- en donderdagochtend om de Nederlandse taal te leren.

Bekijk de vacature. 

De KSU is een professionele organisatie voor primair onderwijs. Ruim 850 medewerkers verzorgen direct of indirect het onderwijs aan 7.000 kinderen. De KSU bestuurt en beheert in de stad Utrecht 25 basisscholen verdeeld over 30 locaties en is regelmatig op zoek naar nieuwe leerkrachten!

Katholieke Scholenstichting Fectio verzorgt het onderwijs in de gemeenten Houten en Bunnik. Dat doen we met bijna 270 medewerkers verdeeld over 12 onderwijswerkplaatsen. Wij streven ernaar om voor alle 2700 leerlingen die aan onze scholen verbonden zijn, het beste onderwijs te bieden door samen te leren vanuit een professionele organisatie. 

Bekijk alle vacatures bij KSFectio

SCOPE scholengroep is een onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn voor primair en voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs. Ongeveer 950 medewerkers leveren iedere dag met gepaste trots een wezenlijke bijdrage aan het onderwijs en de ontwikkeling van de leerlingen. 

Onze leerlingen uit groep 5/6 zoeken zo spoedig mogelijk een enthousiaste juf of meester. Heb jij passie voor onderwijs en wil je graag samen met ons werken aan de toekomst van onze leerlingen? Bekijk dan de vacature!

 • In verband met zwangerschapsverlof zoeken we een grappige, lieve en consequente juf of meester voor groep 7, voor de periode 12 mei tot en met 12 juli. Het gaat om een volledige WTF die ook door twee personen kan worden ingevuld. Wil je 5 dagen of minder werken? Solliciteer gerust! Bekijk de vacature
   
 • Kleuters WTF 0,4 donderdag en vrijdag
  Middenbouw WTF 0,4
  Bovenbouw WTF 1,0
  Bekijk de vacature
   
 • Meester of juf gezocht voor onze kleutergroep