Vacatures bij de partnerscholen

Leraar basisonderwijs

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

Wij zijn een kleinschalige daltonschool met een professioneel team dat het kind op de eerste plaats heeft staan. Wij zijn een eco-school en beschikken naast een groen schoolplein ook over onze eigen wilde bloementuin. Wij zijn per 1 april 2023 op zoek naar een leerkracht/onderwijsassistent voor de instroomgroep (WTF 1,0).

Bekijk de vacature.

Wij zoeken een leerkracht groep 5 (Hoog Zandveld).

Bekijk de vacature.

Wij zoeken een leerkracht bovenbouw.

Bekijk de vacature.

CBS Het Kleurenlint in Gorinchem is op zoek naar een juf of meester voor twee dagen of fulltime in groep 5. Lees meer informatie over de vacature in de situatie- en profielschets. Voor meer informatie over de vacature kun je contact openen met de directeur van CBS Het Kleurenlint, Kim Rietveld, tel. 0183-666953.

Bekijk de vacature.

Samen avonturen aangaan? Geniet jij van nieuwsgierige kinderen die Graag op onderzoek uitgaan? Zie jij uitdaging in het thematisch werken in groep 1 tot en met 3? Lees dan verder, dit is hèt avontuur voor jou als leerkracht!

Bekijk de vacature.

Wil jij werken op een Daltonschool? Geef jij kinderen het vertrouwen eigen keuzes te maken in hun leerproces? En wil je werken in een team waarin teamleren vanzelfsprekend is? Dan is de Windroos ‘the place to be’! Wij zoeken een leerkracht voor groep 7.

Bekijk de vacature.

Ben jij die lieve, sprankelende leerkracht die wij zoeken voor onze nieuwe kleuters? Wegens groei van het leerlingenaantal binnen onze school zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega! Zie jij nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging en pak jij deze met beide handen aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature.

Op basisschool De Fontein word je de beste versie van jezelf. Wil jij werken vanuit de principes leader in me, co-teaching en thematisch werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege groei van leerlingen in onze onderbouw zijn we per 1 februari 2023 op zoek zijn naar een energieke leerkracht die ons team 1/2 komt versterken.

Bekijk de vacature.

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren en heb jij visie hoe goed onderwijs eruit zou moeten zien? Ben jij dé leerkracht die elke dag het beste uit zichzelf en de kinderen haalt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature.

Wij zoeken een Leerkracht L11 voor een autistructuurgroep VSO (12 - 15 jarigen) per 1 maart 2023 voor WTF 0,4611 (maandag en dinsdag).

Bekijk de vacature.

Wij zijn op zoek zijn naar een intern begeleider, die met passie zich wil inzetten voor onze leerlingen met extra zorg. Daarnaast vorm je samen met de directeur een tandem, die zorgt voor een energieke samenwerking. Kortom we zoeken een enthousiaste, zelfstandige en betrokken intern begeleider voor 3,5 dagen (WTF 0,7). Werkdagen in overleg.

Bekijk de vacature.