Vacatures bij de partnerscholen

Leraar basisonderwijs

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

Fluenta gelooft in kinderen: zij zijn de toekomst. We geven ze de kennis en vaardigheden mee om te leren en te leven in de 21e eeuw. Met betekenisvol en bevlogen onderwijs leren we kinderen zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige en zelfbewuste deelnemers aan de maatschappij. Wil je ook werken bij een toekomstgerichte onderwijsstichting waar ontwikkeling centraal staat? Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Stichting PCBO Amersfoort bestaat uit 12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. De PCBO Amersfoort ‘familie’ bestaat uit zo’n 350 medewerkers en 3400 leerlingen. Wij dagen onze leerlingen uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Op onze scholen hebben wij veel aandacht voor elkaar en word jij als onderwijsprofessional ook uitgedaagd om je verder te ontwikkelen.

Onze Kalisto scholen delen een krachtige onderwijskundige visie: samenwerken aan kwalitatief goed onderwijs en inspelen op nieuwe onderwijsontwikkelingen. Daarnaast werken ze met clusters van drie of vier Kalisto scholen waarin leren van en met elkaar centraal staat. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's! 

Het team Taalklas nieuwkomers zoekt voor na de zomervakantie een leerkracht, of ervaren onderwijsassistent. In de parttime Taalklas zitten gemiddeld 26 leerlingen uit verschillende landen. Alle leerlingen zijn kort in Nederland en komen naar de Taalklas op maandag-,dinsdag- en donderdagochtend om de Nederlandse taal te leren.

Bekijk de vacature. 

De KSU is een professionele organisatie voor primair onderwijs. Ruim 850 medewerkers verzorgen direct of indirect het onderwijs aan 7.000 kinderen. De KSU bestuurt en beheert in de stad Utrecht 25 basisscholen verdeeld over 30 locaties en is regelmatig op zoek naar nieuwe leerkrachten!

Katholieke Scholenstichting Fectio verzorgt het onderwijs in de gemeenten Houten en Bunnik. Dat doen we met bijna 270 medewerkers verdeeld over 12 onderwijswerkplaatsen. Wij streven ernaar om voor alle 2700 leerlingen die aan onze scholen verbonden zijn, het beste onderwijs te bieden door samen te leren vanuit een professionele organisatie. 

Prisma is een school met twee locaties voor leerlingen met een verstandelijke of een meervoudige beperking, een school voor zeer moeilijk lerenden (zml). SO Prisma biedt onderwijs aan ongeveer 110 leerlingen van 4 – 12 jaar. VSO Prisma biedt onderwijs aan ongeveer 90 leerlingen van 13 tot 18 jaar. Het betreft een vacature op het VSO.

Wij zoeken iemand die de Nederlandse taal aan een aantal van onze leerlingen met een
migratieachtergrond wil leren door hen individueel of in kleine groepjes te begeleiden voor minimaal 12
uur op locatie Meteoorlaan!

LOGOS biedt goed onderwijs aan ruim 2500 leerlingen in de gemeenten Gorinchem, Vijfheerenlanden en West Betuwe. We helpen leerlingen uit te groeien tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen die samen met anderen de toekomst vormgeven. Heb jij passie voor onderwijs en wil je graag samen met ons werken aan de toekomst voor onze leerlingen? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste leerkrachten!