Vacatures bij de partnerscholen

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Op deze pagina vind je regelmatig interessante vacatures bij  basisscholen uit ons netwerk.

We zoeken leerkrachten die enthousiast zijn om met vluchtelingen aan de slag te gaan. Het gaat veelal om kinderen die veel hebben meegemaakt en getraumatiseerd kunnen zijn. Je leert de basis van rekenen en Nederlandse taal aan kinderen van 7-11 jaar oud.

Bekijk de vacature.

Onze groep 3, groep 8 én/of instroomgroep zoekt nog een juf of meester. Om die reden is er ruimte van 0,2 tot 1,0 fte. Kom je aan de start van dit nieuwe schooljaar bij ons werken, dan staat je iets ludieks te wachten. Wat dat is, neem contact op!

Bekijk de vacature.

Word je enthousiast van de principes van Stephen Covey en wil je hier wel mee aan de slag? Dan ben jij de leerkracht voor groep 7/8 waarnaar we op zoek zijn! We zoeken per 1 november 2022 een energieke en ervaren leerkracht voor groep 7/8 (maandag en dinsdag).

Bekijk de vacature.

Zoek jij een omgeving waarin van elke activiteit een feestje wordt gemaakt? Waarin je in een goede sfeer wordt uitgedaagd om met jouw talent aan de slag te gaan? Is dat wat je zoekt? Lees dan verder! Per direct zoeken wij: een leerkracht voor de onder-, midden- of bovenbouw (0,4 - 1,0 fte).

Bekijk de vacature.

Is samenwerken aan kwalitatief goed onderwijs en een fijn pedagogisch klimaat jou op het lijf geschreven? Ben je nieuwsgierig, reflectief en durf je fouten te maken om van te leren? Dan is werken op de Willem Alexanderschool echt iets voor jou! We zoeken een leerkracht voor de onder- of middenbouw.

Bekijk de vacature.

Bij basisschool de Windroos laten we de talenten van kinderen groeien. Ons team is enthousiast, betrokken en gedreven en werkt vanuit de Vreedzame school aan een veilig pedagogisch klimaat. We willen dat alle kinderen zicht optimaal ontwikkelen en daarom staat didactisch vakmanschap bij ons hoog in het vaandel. Voor onze groep 3 zijn we nog op zoek naar een enthousiaste leerkracht (1,0 fte). Mocht je graag minder dagen willen werken dan behoort dit tot de mogelijkheden.
Je krijgt ruimte om samen met je collega's lessen voor te bereiden en thema's vorm te geven.

Bekijk de vacature.

Bij de Vuurvogel leren wij de kinderen hun blik niet alleen op zichzelf te richten, maar ook op een ander, op de wereld om hen heen en op hun toekomst. De kinderen leren voor die wereld zorg te dragen. ‘Neem de ruimte , laat je zien’ komt op vele manieren terug in ons onderwijs. Voor groep 7 zijn we nog op zoek naar een proactieve leerkracht (0,4 fte).

Bekijk de vacature

Bij Kon-Tiki sta je “aan het stuur van je eigen avontuur!”. Ons energiek en betrokken team stimuleert leerlingen om hun talenten te ontwikkelen. Heb jij een groot hart voor het jonge kind? Voor onze kleuters zijn we nog op zoek naar een vrolijke en inspirerende leerkracht (0,4 fte).

Bekijk de vacature

De kinderen en collega’s van SBO Beatrix de Burcht zoeken een juf of meester met lef en lol in het werk met kinderen die meer vragen dan het gewone!

Bekijk de vacature.

Wij zijn op zoek zijn naar een intern begeleider die met passie zich wil inzetten voor onze leerlingen met extra zorg en waar je daarnaast samen met de directeur een tandem vormt, die zorgt voor een energieke samenwerking.

Bekijk de vacature.

De Viergang is een fijne school met een eigen onderwijsorganisatie, waar we kinderen vanuit veiligheid, plezier en vertrouwen willen laten groeien in verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken en zelfvertrouwen. Ons motto is: Samen Uniek!

Bekijk de vacature.

Heb je affiniteit met een visie gebaseerd op hoofd, hart en handen? Wil je werken in een klein, enthousiast, betrokken team en de Jozefschool helpen met doorgroeien? Ben je creatief, inspirerend en flexibel en kan je goed samenwerken? Heb je hart voor jonge kinderen en wil je meedenken in spelend en bewegend leren verder vorm geven?
Heb je kennis, of ervaring met groep doorbrekend werken, dan is dit vast de baan die bij je past.

Bekijk de vacature.

Voor de 13 kinderen van groep 7 zijn we op zoek naar een leerkracht. Ook zijn we op zoek naar een onderwijsassistent. De dagen zijn in overleg. Wees welkom voor een kennismaking!

Bekijk de vacature.

CBS Ichthus is op zoek naar een fijne meester of juf voor de onderbouw.

Bekijk de vacature.

Op PCB De Rank ontstaat per 1 januari 2023 een vacature voor een nieuw te starten instroomgroep.

Bekijk de vacature.

Onze juf in groep 1/2 gaat verhuizen dus wij zoeken een nieuwe juf of meester. Heb jij zin om in het voorjaar een nieuwe start te maken? Dan kun je bij ons terecht. Je kunt zelfs al eerder terecht, omdat we ook een juf hebben die met zwangerschapsverlof gaat.

Bekijk de vacature.

Vind jij 'Onderwijs met hoofd, hart en handen' een aansprekend motto en wil jij samen werken en samen leren met collega's in een mooi nieuw schoolgebouw dan is Algemeen Christelijke Basisschool De Regenboog in De Bilt een goede werkplek voor jou. Wij zoeken voor de onderbouw groepen 1/2 en 3 per direct een enthousiaste leerkracht voor 3 dagen (2 of 4 dagen in overleg). 

Bekijk de vacature.

Wij zoeken een leerkracht groep 1/2 (parttime 1,5 dag, wtf 0,35).

Bekijk de vacature.

Leraar basisonderwijs