Pabo Deeltijd lerarenopleiding basisonderwijs

De deeltijdopleiding op de Marnix Academie leidt je, afhankelijk van je vooropleiding, in twee, tweeënhalf of drie jaar op tot professional in het basisonderwijs.

Over de Pabo opleiding deeltijd

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander? Wil jij kinderen het onderwijs geven dat ze verdienen, ze inspireren en helpen de wereld beter te begrijpen? Kies dan voor de pabo deeltijd opleiding van de Marnix Academie in Utrecht! Afhankelijk van je vooropleiding en ervaringen leidt deze verkorte pabo je in twee, tweeënhalf of drie jaar op tot leraar basisonderwijs. Heb je al een baan in het onderwijs, dan is het zij-instroomtraject wellicht iets voor jou.

Studeren aan de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is als zelfstandige hogeschool gespecialiseerd in de Lerarenopleiding basisonderwijs. Alle studenten die bij ons studeren hebben dus hetzelfde doel: leraar in het basisonderwijs worden! We zijn een kleine hogeschool, waardoor je onderling heel makkelijk contact legt; met medestudenten maar ook met docenten en medewerkers. 

Wij leveren geen standaard leraren af, maar bekwame, betrokken en bevlogen leraren met lef. Bij de Marnix Academie krijg je les van docenten die universitair geschoold zijn. Onze docenten kennen het vak leerkracht in het basisonderwijs door en door. Zij weten als geen ander hoe ze jou het beste kunnen voorbereiden. Je krijgt de meest actuele vakkennis en leert hoe je onderwijs- en leerprocessen moet vormgeven.

Waarom de deeltijd lerarenopleiding bij de Marnix Academie?

  • Beste pabo van provincie Utrecht
  • Centrale ligging in Nederland en goed bereikbaar
  • Prettige, persoonlijke sfeer
  • Partner van 350 basisscholen
  • Individuele studiebegeleiding

Bekijk hieronder de video over deeltijdstudent Peter