Contact

Vul je gegevens in

Bezoekadres:
Vogelsanglaan 1 
3571ZM Utrecht

Postadres:
Postbus 85002
3508AA Utrecht

De Marnix Academie is gevestigd op de Vogelsanglaan 1 te Utrecht. De Marnix Academie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De academie ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar de Marnix Academie.

Uitstaphalte

Neem je buslijn 4 vanaf het Centraal Station? Dan zijn de haltes 'Eykmanplein' of  'Hijmans van den Berghlaan' handige uitstaphaltes om naar de Marnix Academie te lopen. Wil je ons bezoeken met Openbaar Vervoer? Klik hier voor OV reizigersinformatie.

Betaald parkeren

Kom je met de auto naar de Marnix Academie, houd er dan rekening mee dat je van maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends 3,00 euro per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kun je in de omgeving van de Marnix Academie vrij parkeren. Lees hier meer over het betaald parkeren in de omgeving van de Marnix Academie. 

P+R Utrecht

Reizen via een P+R kan een aantrekkelijke optie zijn voor bezoekers van buiten de stad met de auto. Ze vermijden zo de drukte in de binnenstad en het zoeken naar een parkeerplek.

Ook is het goedkoop. Parkeren is altijd slechts 4,48 euro voor 24 uur. En voor 5 ,- euro parkeer je èn reis je de hele dag gratis met de bussen en trams van U-OV met 5 personen. Kijk voor meer informatie hierover op www.goedopweg.nl.