Contact

Stel je vraag

Naam
Waar gaat je vraag over?

Postadres
Postbus 85002
3508AA Utrecht

Leslocaties Marnix Academie
De Marnix Academie heeft twee leslocaties:

Locatie Vogelsanglaan               Locatie NewtonHouse
Vogelsanglaan 1                         Newtonlaan 201
3571 ZM Utrecht                         3584 BH Utrecht

Telefoonnummer
030-2753400

Openbaar vervoer

Beide leslocaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Locatie Vogelsanglaan ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar deze leslocatie. Haltes 'Eykmanplein' of 'Hijmans van den Berghlaan' zijn handige uitstaphaltes om naar de Marnix Academie te lopen. 

Leslocatie NewtonHouse is gevestigd tegenover bushalte Rijnsweerd Noord. Deze halte is goed te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station. 

Wil je ons bezoeken met Openbaar Vervoer? Klik hier voor OV reizigersinformatie.

P+R Utrecht

Reizen via een P+R kan een aantrekkelijke optie zijn voor bezoekers van buiten de stad met de auto. Ze vermijden zo de drukte in de binnenstad en het zoeken naar een parkeerplek. Ook is het goedkoop. Parkeren is slechts € 6 voor 24 uur. P+R Utrecht Science Park bevindt zich het dichtst bij beide leslocaties.

Betaald parkeren

Kom je met de auto naar de Marnix Academie (Vogelsanglaan)? Houd er dan rekening mee dat je tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends € 5,00 per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kun je in de omgeving van deze leslocatie vrij parkeren. Lees meer over het betaald parkeren in de omgeving van de Marnix Academie Vogelsanglaan.

Kom je met de auto naar de Marnix Academie (NewtonHouse)? Dan kun je parkeren bij Bar Beton. Er zijn twee ingangen. Voor parkeren op het bovendek betaal je een tarief van € 3,00 per uur met een maximaal dagtarief van € 30. Verrekening per 10 minuten. Je kunt ook beneden parkeren met een parkeertarief van € 1,85 per uur met een maximaal dagtarief van € 18,50. Idem voor een verrekening per 10 minuten.

Let op, er is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Bezoek onze leslocaties bij voorkeur met het openbaar vervoer.