Master na de Pabo

Heb je de pabo óf een andere lerarenopleiding afgerond, maar wil je nog veel meer leren en jezelf ontwikkelen als onderwijsprofessional? Met een masteropleiding ontwikkel je jezelf in slechts twee jaar tijd tot specialist.

Voordelen van een masteropleiding

✓ Geeft je extra kennis en vaardigheden om collega’s te adviseren

✓ Je specialiseert je binnen een bepaald vakgebied (technologie, innovatie, inclusie of vitaliteit)

✓ Meer doorgroeimogelijkheden binnen het onderwijs

Bekijk onze masteropleidingen

Masters na de Pabo bij de Marnix Academie

Wil je jezelf als startende of ervaren onderwijsprofessional zowel op persoonlijk als professioneel gebied verder ontwikkelen? Met een masteropleiding voor na je Pabo ontwikkel je jezelf in twee jaar tijd tot specialist op een van de volgende gebieden:

We ontwikkelen de master voor na de Pabo voortdurend in samenspraak met onze samenwerkingspartners. Daardoor is de inhoud praktijkgericht en innovatief.

Master Onderwijs & Technologie

Wil jij technologische kansen en uitdagingen benutten om het onderwijs nog krachtiger en rijker te maken? En leerlingen voorbereiden op een steeds technologisch wordende samenleving? Dan is de master Onderwijs & Technologie iets voor jou.

Wil je meer weten over deze master? Bezoek een voorlichting of lees meer over deze master

Master Passend Meesterschap

Vind jij het ook belangrijk om passend onderwijs aan alle kinderen te bieden, aansluitend bij hun kwaliteiten en mogelijkheden? Wil je ook een vakbekwame leraar zijn, die goed met complexe situaties in de groep om kan gaan? Dan is de master Passend Meesterschap iets voor jou.

Wil je meer weten over deze master? Bezoek een voorlichting of lees meer over deze master

Master Leren en Innoveren

Wil jij verbetering en vernieuwing brengen in het onderwijs? En daarbij een kartrekker en aanspreekpunt zijn binnen jouw organisatie? Dan is de master Leren en Innoveren iets voor jou.

Wil je meer weten over deze master? Bezoek een voorlichting of lees meer over deze master

Master Educational Leadership

Wil jij als schoolleider een verdiepingsslag maken met je team en het onderwijs op jouw school naar een hoger plan tillen? Wil je excelleren als schoolleider en leiderschap effectief inzetten? Dan is de Master Educational Leadership iets voor jou

Wil je meer weten over deze master? Bezoek een voorlichting of lees meer over deze master

 

Waarom kiezen voor onze masters?

✓ Samenwerking met verschillende hogescholen

✓ Mogelijkheid om de lerarenbeurs aan te vragen

✓ Persoonlijke begeleiding van docenten

✓ Je brengt de theorie direct in de praktijk

✓ Centraal gelegen in Utrecht

✓ Je leert van een diverse groep onderwijsprofessionals (po/vo/mbo/hbo)

Aanbod aan masters na de Pabo

Nascholing na de Pabo

Is een master (nog) een stap te ver, maar wil je je vaardigheden als leerkracht wel verbeteren? Bekijk dan eens het brede aanbod aan nascholingen, cursussen en post-hbo-opleidingen via het Marnix Onderwijscentrum.

Hbo masteropleiding na de Pabo

Onze master voor na de Pabo zijn tweejarige hbo opleidingen in deeltijd. Heeft jouw onderwijscarrière een andere route gevolgd en heb je geen pabo gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht voor een masteropleiding na je lerarenopleiding. Een hbo masteropleiding is over het algemeen meer praktijk- en beroepsgericht dan een universitaire masteropleiding.

Bij een hbo masteropleiding combineer je werk(ervaring) met studie en pas je theorie direct toe in je dagelijkse praktijk. Het eindniveau van een hbo- en universitaire masteropleiding is gelijk. Na het volgen van een van onze masteropleidingen ontvang je de internationaal erkende titel Master of Education (MEd). Na het volgen van de opleiding Educational Leadership ontvang je de titel Master of Arts (MA).