Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Onze openstaande vacatures

We zijn op zoek naar een collega die een afgeronde masteropleiding op het gebied van taal heeft, bekend is met recente vakdidactische ontwikkelingen op het gebied van taalonderwijs en affiniteit heeft met en kennis van het basisonderwijs. 

Bekijk hier onze vacature.

Wij zijn op zoek naar een collega die een afgeronde masteropleiding heeft, affiniteit heeft met en kennis van het basisonderwijs en beschikt over goede en gevarieerde didactische vaardigheden.

Bekijk hier onze vacature.

Wij zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om studenten te helpen bij uiteenlopende vraagstukken van administratieve aard met betrekking tot de studievoortgang voor voltijd-, deeltijdstudenten en zij-instromers.

Bekijk hier onze vacature.