Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Onze openstaande vacatures

De Senior HR Adviseur werkt nauw samen met de andere HR-collega’s en opleidingsmanagers. Op basis van een duidelijke HR-visie gaat de Senior HR Adviseur op strategisch en tactisch niveau aan de slag. Je draagt vanuit jouw hands-on mentaliteit indien nodig bij aan de operationele uitvoering.

Bekijk de vacature.

Als adviseur Kwaliteit vervul je een belangrijke taak. Je focus in deze functie ligt op het adviseren en begeleiden van de opleidingen binnen de Marnix Academie en het Marnix Innovatiecentrum. Je werkt daarbij nauw samen met de opleidingsmanagers en -coördinatoren binnen de Marnix academie. 

Je onderhoudt werkrelaties binnen de organisatie met het management en ondersteunende afdelingen en draagt vanuit jouw hands-on mentaliteit bij aan het ontwikkelen en doorlopen van de kwaliteitscyclus en accreditatie- en certificeringstrajecten. Ook buiten de Marnix Academie onderhoud je belangrijke (werk)netwerken met externe specialisten op het gebied van kwaliteitszorg en  accreditatie.

Bekijk de vacature

Als opleidingsdocent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van geschiedenis en eventueel andere wereldoriëntatievakken als aardrijkskunde en Natuur Milieu Technologie. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Niet alleen vakdeskundigheid is daarom belangrijk, maar ook de vaardigheid om je te richten op de algemene professionele vorming van de toekomstige leraren primair onderwijs.

Bekijk de vacature