De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.
Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.
Onze openstaande vacatures
De Marnix Academie zoekt een administratieve duizendpoot voor het International Office.
Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs.
Als secretaresse ga je voor een belangrijk deel van je tijd werken voor het Marnix Innovatiecentrum (MIC) en werk je dus nauw samen met de manager MIC, de lectoren en onderzoekers die deel uitmaken van het MIC.
We zijn op zoek naar een pro-actieve, analytische en communicatief vaardige bestuurssecretaris, die vanuit een impactvolle positie de rechterhand van het College van Bestuur wil zijn.
Wij zoeken een analytische en strategische denker met uitzonderlijke schriftelijke vaardigheden, die het College van Bestuur wil ondersteunen en adviseren vanuit juridisch perspectief.
Het Marnix Innovatie Centrum (MIC) initieert onderzoek en voert onderzoek uit in en met de onderwijspraktijk. Als coördinator onderzoek ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, planning en organisatie van het onderzoek dat we veelal samen met het werkveld uitvoeren.
Als programmaleider geef je leiding aan het partnerschap Partners in Opleiding en Ontwikkeling. Je werkt daarin nauw samen met de programmaleider praktijkleren, de coördinator namens het veld en de lector Samen opleiden & professionaliseren. Binnen de Marnix Academie zorg je voor verbinding tussen het samen opleiden, samen professionaliseren en samen onderzoeken. Je werkt dan ook nauw samen met alle afdelingen
binnen de Marnix (AD, bachelor, masters, MOC, MIC). De belangrijkste aandachtsgebieden voor de Programmaleider bestaan uit:
- Samen met partners opstellen van beleid en de koers van het partnerschap en de realisatie daarvan;
- Leidinggeven aan het programma, incl. financiële verantwoording;
- Borgen van de kwaliteit van het samen opleiden en professionaliseren;
- Onderhouden van het netwerk incl. het voorzitten van specifieke werkgroepen.