Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Onze openstaande vacatures

De coördinator internationalisering maakt deel uit van de staf van de Marnix Academie en werkt nauw samen met de medewerkers van het international office.

Bekijk hier de vacature.

De medewerkers van het servicebureau van het MOC beheren de studentadministratie en het secretariaat van alle nascholing, post-hbo-opleidingen en masters. 

Bekijk hier de vacature.

Als onderwijsadviseur ontwikkel en verzorg je opleidingen en cursussen voor met name het primair onderwijs. Daarnaast voer je opdrachten ‘op maat’ uit voor basisscholen.

Bekijk hier de vacature.

Je werkt continue samen met collega’s aan onderwijsinnovatie, zodat het onderwijs actueel, inspirerend en relevant is en blijft.

Bekijk hier de vacature.