Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Als medewerker Financiële administratie ben je samen met jouw collega’s van team FSA verantwoordelijk
voor het effectief beheren van de financiële processen binnen de Marnix Academie. Door jouw
nauwkeurigheid en proactieve houding zorg je ervoor dat de data uit de financiële administratie betrouwbaar
en tijdig is, en op basis hiervan de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Klik hier voor de volledige vacature.

Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het identificeren en uitwerken van technologische oplossingen voor de Marnix Academie. Je ontwerpt programma's en systemen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in het bestaande ICT-landschap en voldoen aan de eisen en wensen van het onderwijs en ondersteunende diensten. Daarnaast draag je bij aan het efficiënter en effectiever maken van de organisatie. Naast het creëren en ontwikkelen van oplossingen, zie je erop toe dat deze correct worden gebouwd en geïnstalleerd. Klik hier voor de volledige vacature.