Werken bij de Marnix Academie

Onze openstaande vacatures

Als HR-adviseur ben je een sparringspartner voor het HR-team en voor de teamleiders binnen de Marnix Academie op zowel tactisch als operationeel niveau. Je begeleidt o.a. verzuim, praat en denkt mee over de invulling van de formatie binnen de afdelingen, bent contactpersoon samen met HR-collega’s voor externe partners en begeleidt werving- en selectievraagstukken.

Bekijk de vacature

De HR-assistent houdt zich voornamelijk bezig met de uitvoer van administratieve werkprocessen zoals beantwoorden van mails, mutaties verwerken in het personeelssysteem en registratie van ziekteverzuim. Daarnaast vormt de HR-assistent samen met zijn/haar directe collega het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden met vragen over arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Bekijk de vacature

De studentenadministratie is het kloppend hart van de Marnix Academie, die de studenten van hun aanmelding tot hun diplomering door alle processen begeleidt. De medewerkers verstrekken informatie en enthousiasmeren de huidige en toekomstige studenten. Dat doen ze door ze te helpen aan de balie, maar ook door telefonisch en e-mail contact. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen voor de klanttevredenheid die de Marnix Academie belangrijk vindt. 

Bekijk de vacature

Je staat in het hart van de organisatie, hebt veel contact met studenten en collega’s bij het helpen met al hun ICT vragen. Voor jou is geen dag hetzelfde, je werkt met veel verschillende hardware en software, audiovisuele apparatuur cloudapplicaties. Daarnaast verricht je ook zelf diverse ondersteunende en beheersmatige werkzaamheden op het gebied van ICT. Je komt te werken in een hecht en ervaren team waar informeel gecommuniceerd wordt. De werkzaamheden worden voor het grootste deel tijdens kantooruren uitgevoerd, maar ook incidenteel draaien van avonddiensten hoort bij de functie.

Bekijk de vacature

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.