Werken bij de Marnix Academie

Onze openstaande vacatures

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider ICT. Als projectleider ICT werk je veel samen met collega's van ICT, informatiemanagement, studentenadministratie en facilitaire dienst. Je werkt aan meerdere uiteenlopende projecten tegelijkertijd. Hierbij werk je projectmatig en draag je zorg voor de realisatie van het geplande resultaat

Bekijk de vacature.

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur Kwaliteit die energie krijgt van een veranderende omgeving.

Bekijk de vacature.

Als coördinator onderzoek bij het Marnix Innovatie Centrum ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, planning en organisatie van het onderzoek dat we veelal samen met het werkveld uitvoeren.

Let op: zwangerschapsvervanging per 13 februari 2023. 

Lees meer

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.