Werken bij de Marnix Academie

Onze openstaande vacatures

Het Hoofd Communicatie is een enthousiaste en ervaren communicatieprofessional die floreert in een dynamische omgeving en in staat is om verandering teweeg te brengen. Onze organisatie is in ontwikkeling en je zorgt in nauwe samenwerking met de senior communicatieadviseur voor de uitwerking van de communicatiestrategie. Hierbij denk je mee en vooruit. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de interne opdrachtgevers. Iedereen heeft hierbij zijn eigen aandachtsgebied waarbij men handelt vanuit hetzelfde perspectief: de strategische richting van de organisatie en de communicatiestrategie. Daarnaast ga je aan de slag met diverse projecten. Naast het adviseren ben je verantwoordelijk voor de sturing en richting geven van het team. 

Bekijk de vacature.

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.