Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Onze openstaande vacatures

Voor jou is geen dag hetzelfde, je werkt met veel verschillende hardware en software, audiovisuele apparatuur en je helpt, zo nu en dan, bij het gebruik van ICT-middelen tijdens onderwijsactiviteiten. Daarnaast verricht je ook zelf diverse ondersteunende en beheersmatige werkzaamheden op het gebied van ICT. De werkzaamheden worden voor het grootste deel tijdens kantooruren uitgevoerd, maar ook het draaien van avonddiensten hoort bij de functie.

Wil je meer informatie? Bekijk de vacature.

Als opleidingsdocent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. 

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die
- ervaring heeft in het basisonderwijs en/of het onderwijs aan leraren (in opleiding) op 
het gebied van godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming;
- affiniteit heeft met een dialogische en creatieve aanpak en een pedagogische benadering 
van godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming;
- werkt vanuit een onderzoekende, nieuwsgierige houding; nieuwe inzichten uitprobeert in 
zijn handelen en daarbij lef toont.

Bekijk hier de vacature.

Als hogeschooldocent ontwikkel, verzorg en evalueer je onderwijs binnen de master Leren en Innoveren, vooral gericht op het bijbrengen van state-of-the-art kennis over het onderzoeksmatig veranderen en innoveren in onderwijsorganisaties. Je begeleidt studenten (toekomstige ‘teacher leaders’) bij hun professionele ontwikkeling, bij het onderzoekend innoveren en bij de praktijkopdrachten die ze in hun eigen werkomgeving uitvoeren.

Wil je meer weten? Bekijk de vacature.