Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Als ICT-manager ben jij dé expert op het gebied van technologieën en best practices en draag je zorg voor optimale ondersteuning van onderwijsprocessen en de bedrijfsvoering. Je gaat aan de slag met het verder ontwikkelingen van de IT dienstverlening en technologische innovaties binnen de Marnix Academie. Lees meer over jouw functie als ICT-manager

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van muziek in het basisonderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees meer over jouw functie als Opleidingsdocent Muziek.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied stem en expressie in het basisonderwijs. Daarnaast verzorg je het logopedisch spreekuur voor studenten met stemproblemen en ben je studiecoach en assessor. Lees meer over jouw functie als Opleidingsdocent Logopedie.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van taal in het basisonderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees meer over jouw functie als Opleidingsdocent Nederlands.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van wereldoriëntatie in het basisonderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees meer over jouw functie als Opleidingsdocent Wereldoriëntatie

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van reken- en wiskunde onderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees meer over jouw functie als Opleidingsdocent Rekenen/Wiskunde.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees hier meer over jouw functie als Opleidingsdocent Bewegingsonderwijs.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van beeldende vorming in het basisonderwijs. Lees hier meer over jouw functie als Opleidingsdocent Beeldende vorming.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van drama in het basisonderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees hier meer over jouw functie als Opleidingsdocent Drama.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied van Engels in het basisonderwijs. Daarnaast ben je studiecoach en assessor. Lees hier meer over jouw functie als Opleidingsdocent Engels

Wil jij graag bij de Marnix Academie werken maar hebben we momenteel geen passende vacatures bij jouw expertise? Houd onze website en onze Linkedin-pagina in de gaten. Regelmatig publiceren we nieuwe vacatures.

Bekijk hier de cao-hbo.