Werken bij de Marnix Academie

De Marnix Academie is op zoek naar een onderwijsplanner om ons onderwijsroosterproces verder te optimaliseren en te stroomlijnen. In de afgelopen jaren hebben we al diverse stappen ondernomen om dit proces te verbeteren, maar we zoeken iemand die deze verbeteringen kan voortzetten en verder kan ontwikkelen.

Klik hier voor de volledige vacature

Het Marnix Innovatie Centrum (MIC) van de Marnixacademie zoekt een kandidaat voor de pilot professional Doctorate. Gedurende vier jaar ga je vier dagen per week een leertraject in, waar je als onderzoeker-veranderaar aan de slag gaat met een maatschappelijk vraagstuk. Je neemt daarmee deel aan de landelijke pilot Professional Doctorate (PD). Kortgezegd gaat dat over de ontwikkeling van een HBO-variant van de PhD. Het verschil met promoveren aan de Universiteit is dat het hier gaat om een vierjarig praktijkgericht vernieuwingstraject dat je onderzoeksmatig uitvoert. Het thema van dit traject is: Versterken van basisvaardigheden door anders organiseren. Ben jij leerkracht, opleider, schoolleider of Teacher Leader of heb je een andere rol in het PO (primair onderwijs) en wil je promoveren in de praktijk? Wil jij aan de gang met het vraagstuk rondom basisvaardigheden en heb je daar ideeën bij? Solliciteer dan op deze functie!

Klik hier voor de volledige vacature

Als docent ontwikkel, verzorg en evalueer je onderwijs binnen de master Onderwijs & Technologie, vooral gericht op het bijbrengen van state-of-the-art kennis en vaardigheden op het gebied van digitale geletterdheid en digitale technologie.

Binnen de master leiden wij studenten op tot experts Onderwijs & Technologie. Onze studenten hebben een voortrekkersrol op hun school of opleiding op het gebied van digitale geletterdheid en (leer)technologie, waarbij zij bijvoorbeeld onderzoeken hoe technologie het onderwijs kan versterken, weloverwogen afwegingen kunnen maken over het wel of niet inzetten van technologie, en hun team kunnen meenemen bij onderwijsinnovaties.

Download hier de volledige vacature

Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het identificeren en uitwerken van technologische oplossingen voor de Marnix Academie. Je ontwerpt programma's en systemen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in het bestaande ICT-landschap en voldoen aan de eisen en wensen van het onderwijs en ondersteunende diensten. Daarnaast draag je bij aan het efficiënter en effectiever maken van de organisatie. Naast het creëren en ontwikkelen van oplossingen, zie je erop toe dat deze correct worden gebouwd en geïnstalleerd. Klik hier voor de volledige vacature.

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij ons studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken ruim 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs. Dat doen we met kleinschalig, praktijkgericht onderwijs in een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Wij publiceren onze vacatures ook op onze Linkedin-pagina en daarnaast op werkenbijhogescholen.nl en diverse andere vacaturewebsites.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en verzorgen van onderwijs op het gebied Natuur, Milieu en Techniek. Hierbij werk je vaak samen met collega’s van andere (zaak)vakken in grotere onderwijseenheden. Ook begeleid je studenten in de rol van studiecoach. Naast vakdeskundigheid is daarom ook de vaardigheid om je te richten op de algemene professionele vorming van de toekomstige leraren primair onderwijs belangrijk.

Klik hier voor de volledige vacature