Nieuwe website voor de master Passend Meesterschap

Docenten Passend Meesterschap

De Marnix Academie biedt naast diverse bacheloropleidingen ook masteropleidingen aan. De websites van de masteropleidingen zijn de afgelopen tijd vernieuwd. Nu is ook de website van de master Passend Meesterschap in een nieuw jasje gestoken!

De vernieuwde website van de master Passend Meesterschap is gebouwd en vormgegeven in dezelfde stijl als de nieuwe websites voor de masters Leren & Innoveren en Onderwijs & Technologie. Bij deze metamorfose hoorde ook nieuwe, frisse fotografie. 

Benieuwd? 

Neem snel een kijkje op de vernieuwde website van de master Passend Meesterschap en kom alles te weten over de mogelijkheden om na je bachelor verder te studeren.

Bekijk de nieuwe website van de master Passend Meesterschap

Over de master Passend Meesterschap

Met de master Passend Meesterschap ontwikkel je je in twee jaar tijd tot een professional die in staat is om te gaan met de meest uitdagende situaties in de eigen groep. Je ontdekt bovendien hoe je iedere leerling de kans kunt geven zijn eigen waardevolle bijdrage aan de groep te leveren. 

Wil je weten of de master Passend Meesterschap iets voor jou is? Ga naar de nieuwe website of bezoek een voorlichting. De master wordt aangeboden in samenwerking met Driestar Hogeschool en Thomas More. 

- Foto: de docenten van de master Passend Meesterschap (door fotograaf Jan Buteijn)