Partners in Opleiding en Ontwikkeling (POO)

In het partnerschap werken 35 besturen, 375 opleidingsscholen en de Marnix Academie samen aan het opleiden van goede leerkrachten voor het basisonderwijs. Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt als het gaat over het samen opleiden en samen professionaliseren.

Overzicht partnerschap

Verschillende besturen en scholen vormen het partnerschap Partners in Opleiding en Ontwikkeling. Op iedere partnerschool valt veel te leren, maar iedere school is anders en biedt zijn eigen specifieke leermogelijkheden. Op onderstaand kaartje vind je een overzicht van onze partners. 

Lerende leraar

Op deze pagina vind je alle informatie over de visie en het beroepsbeeld waar vanuit er binnen het partnerschap gewerkt wordt. 

Alles voor en over de lerende leraar

Leeromgeving

Alle (praktische) informatie over de begeleiding en de toetsing van studenten vind je op de pagina Leeromgeving. Daarnaast vind je hier ook informatie over de begeleiding van startende leerkrachten, voortgezette professionalisering en onderzoek binnen het partnerschap. 

Alles over de leeromgeving

Kwaliteitscultuur

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de ontwikkeling en het bewaken van de kwaliteit van het samen opleiden in ons partnerschap. Je vindt hier o.a. informatie over de certificering en hercertificering van partnerscholen. 

Alles over kwaliteitscultuur

Vacatures van partnerscholen

Onze partnerscholen zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste leerkrachten en onderwijsassistenten. Dus ben jij afgestudeerd aan de pabo en op zoek naar een baan in het basisonderwijs? Bekijk dan de interessante vacatures bij basisscholen uit ons netwerk. 

Bekijk de vacatures

Contact

Neem voor vragen/informatie contact op via partnerschap@hsmarnix.nl.

POO homepage opleiden