Deeltijd pabo start nu ook in februari

Deeltijd pabo start ook in februari

Wie wil starten met de deeltijd pabo, kan nu ook kiezen voor februari als startmoment. De Marnix Academie biedt dit traject vanaf februari 2024 aan.

Studenten die in februari starten, krijgen op dezelfde gedreven en inspirerende manier onderwijs als de studenten die in september van start gaan. Ook de duur van de opleiding is hetzelfde. Het enige verschil is het startmoment, waardoor geïnteresseerden nu kunnen kiezen wanneer zij willen beginnen.

Deze deeltijdopleiding richt zich op toekomstige leraren die vanuit een andere branche de overstap naar het onderwijs maken. Tijdens de deeltijd pabo leer je pedagogisch en didactisch passend handelen. Ook ontwikkel je tijdens de opleiding een eigen visie op onderwijs, ondersteund en uitgedaagd door de betrokken docenten.

De Marnix Academie biedt een verkorte deeltijdopleiding, van 2,5 tot drie jaar. De deeltijdopleiding is toegankelijk met minimaal afgeronde hbo/wo-bacheloropleiding of, als je vwo-diploma of propedeuse hbo/wo hebt, na een toelatingsassessment. 

De start van de opleiding in februari is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen geregistreerd. 

De eerstvolgende voorlichting over de deeltijdopleiding is zaterdag 25 november tijdens de open dag. Aanmelden voor de voorlichting kan hier.

Lees hier meer informatie over de deeltijdopleiding.