Kijktip! Student Joukje leidt je rond

rondleiding marnix joukje youtube

Ben jij benieuwd hoe de Marnix Academie er van binnen uitziet? En wil je alvast een indruk krijgen van de sfeer op de Marnix? Bekijk dan snel onderstaande video, waarin onze student Joukje je graag meer vertelt tijdens een interactieve rondleiding door het Marnix-gebouw in Utrecht!

Proef de sfeer van de Marnix

Op het YouTube-kanaal van de Marnix Academie staat een nieuwe video, waarin Joukje je mee op pad neem door het gebouw. Samen met andere studenten en docenten vertelt ze je wat de Marnix zo'n bijzondere pabo maakt. Wil jij weten waarom de Marnix één van de beste en fijnste pabo's van Nederland is? Dat vertellen ze je graag zelf! 

Ga met Joukje op reis door de Marnix

Bekijk de video hieronder of klik op deze link om naar ons YouTube-kanaal te gaan voor nog meer video's. En vergeet niet een 'duimpje omhoog' te geven na het bekijken van de video! ;-)


Wil je meer weten? 

Op deze pagina vind je nog meer informatie over de verschillende (pabo-)opleidingen van de Marnix Academie. Ben jij benieuwd of de vierjarige-, driejarige- of deeltijdpabo iets voor jou is? Of ben je op zoek naar meer informatie over de associate degree Pedagogisch Educatief Professional of wellicht een van onze masteropleidingen? 

Ontdek de Marnix Academie

Credits videoproductie: Greyductions.