Pabo Marnix Academie is Topopleiding

Topopleiding 2022

De pabo van de Marnix Academie krijgt het kwaliteitszegel ‘topopleiding’! Daarmee behoort de opleiding tot de beste van Nederland. Dit staat in de Keuzegids hbo 2022 die op donderdag 7 oktober 2021 verschijnt.

De Keuzegids verschijnt jaarlijks en bevat een landelijke vergelijking van alle hbo-opleidingen en associate degrees. De Keuzegids hbo 2022 is samengesteld door een onafhankelijke redactie en is gebaseerd op de studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête (NSE), arbeidsmarktcijfers van het Researchcentrum voor Onderzoek en Arbeidsmarkt (ROA) en studiesuccescijfers van de Vereniging Hogescholen.

Opleidingen met een oordeel van 75 punten of hoger in de kwaliteitsvergelijking van de Keuzegids krijgen het kwaliteitszegel ‘topopleiding’ toegekend. Onze bacheloropleiding heeft 80 punten en is daarmee dit jaar topopleiding. De topopleidingen bij de pabo zijn dit jaar, op één hogeschool na, allemaal Radiant-opleidingen.

In de ranglijst Midden- en Oost Nederland die is gepubliceerd in de Keuzegids staat de Marnix Academie dit jaar op de eerste plaats. In onze regio staat Iselinge in Doetinchem op de tweede plaats.

In het overzicht van alle pabo's van Nederland staat de Marnix op de 5e plaats.

Voor meer informatie: van alle pabo's in Nederland staat de https://keuzegids.nl/

Keuzegids 2022