Voorlichting Associate degree

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Kom dan naar onze volgende voorlichting en/of informatieavond. We vertellen je alles over de opleiding en je kunt al je vragen stellen.

Over de Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional

Als Ad PEP draag je in de kinderopvang, in het basisonderwijs en in het gespecialiseerd onderwijs bij aan de ontwikkeling van ieder kind. En specifiek de kinderen die het zo hard nodig hebben. De focus van onze opleiding ligt op gelijke kansen en diversiteit. Jij vervult daarin een onmisbare rol. De Ad PEP is een deeltijd hbo-opleiding van twee jaar. Je combineert de opleiding met minimaal 16 uur per week met werk of stage in kinderopvang of onderwijs.

Voor wie is een online voorlichting of informatiebijeenkomst?

Heb je (bijna) een mbo4 diploma op zak? Ben je werkzaam in kinderopvang, basisonderwijs of gespecialiseerd onderwijs of wil je daar gaan werken? Ben je toe aan meer uitdaging en meer verantwoordelijkheden? En wil je een persoonlijke opleiding volgen waar je als student echt wordt gezien? Dan is de Ad PEP misschien iets voor jou. Volg een online voorlichting of kom naar onze informatiebijeenkomst in Utrecht om daar achter te komen. 

Wat kun je verwachten van onze voorlichting?

Naast praktische zaken zoals lesdagen, studiekosten en toelatingseisen, geven we een beeld van hoe onze opleiding eruitziet. Je krijgt een indruk van de modules die je volgt en van de opdrachten die je krijgt. Ook gaan we in op de specifieke focus van onze opleiding: gelijke kansen en diversiteit. Over het beroep van Ad PEP zullen we ook het een en ander toelichten. Wat kun je er straks mee in de praktijk? Wat zijn mogelijkheden om eventueel verder te studeren aan de Pabo? Tijdens de bijeenkomst krijg je ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Je zult ervaren hoe divers de groep is en ook hoe leuk dat is!

Online voorlichting 

De eerstvolgende online voorlichting vindt plaats op 8 november van 20.00 - 21.00 uur.

Meld je aan

Voor meer informatie kun je ook alvast de brochure downloaden.