Voorlichting Associate degree

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Kom dan naar onze volgende voorlichting en/of informatieavond! We vertellen je alles over de opleiding en je kunt al je vragen stellen. Onze Ad PEP opleiding is verkozen tot Top Opleiding in de Keuzegids hbo 2024.

Fysieke voorlichting 

Online voorlichting

Alle online voorlichtingen zijn momenteel geweest. 

Meeloopdag

Wil je sfeer proeven en ervaren hoe de opleiding echt is? Meld je dan aan voor een meeloopdag.

Aanmelden meeloopdag

Voor wie is een open dag of online voorlichting?

Heb je (bijna) een mbo4 diploma op zak? Ben je werkzaam in kinderopvang, basisonderwijs of gespecialiseerd onderwijs of wil je daar gaan werken? Ben je toe aan meer uitdaging en meer verantwoordelijkheden? En wil je een persoonlijke opleiding volgen waar je als student echt wordt gezien? Dan is de Ad PEP misschien iets voor jou. Volg een online voorlichting of kom naar onze open dag in Utrecht om daar achter te komen. 

Over de Ad PEP

Als Ad PEP draag je in de kinderopvang, in het basisonderwijs en in het gespecialiseerd onderwijs bij aan de ontwikkeling van ieder kind. En specifiek de kinderen die het zo hard nodig hebben. De focus van onze opleiding ligt op gelijke kansen en diversiteit. Jij vervult daarin een onmisbare rol. De Ad PEP is een deeltijd hbo-opleiding van twee jaar. Je combineert de opleiding met minimaal 16 uur per week met werk of stage in kinderopvang of onderwijs.

Onze opleiding is verkozen tot Top Opleiding in de Keuzegids hbo 2024! Hiermee is onze opleiding de beste Ad PEP opleiding van Nederland. Studenten ervaren een fijne sfeer tijdens de opleidingsdagen. Daarnaast zijn ze zeer tevreden over de inhoud van de studie en het contact met de docenten. Kom je ook bij ons studeren?

Voor meer informatie kun je ook alvast de brochure downloaden.