Open Dag

Open dag pabo voltijd en deeltijd/zij-instroom

Online open dagen 

Door de huidige situatie rondom corona is ons gebouw beperkt toegankelijk en zijn evenementen en/ of samenkomsten zo veel mogelijk online. 

Voor de voltijdopleiding bestaat de oriëntatie uit twee onderdelen: een virtuele tour en Beleef de Marnix, een dagje op de Marnix Academie. Op deze manier bereid jij je goed voor op je vervolgopleiding. Op deze pagina vind je alle data waarop je de Marnix kunt beleven. De virtuele open dag kun je elk moment bezoeken. Zien we je snel (online)?   

Voor de deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject organiseren wij online informatieavonden! Dit is voor jou de gelegenheid om meer te weten te komen over onze opleidingen, vragen te stellen aan opleidingscoördinatoren en studenten en een goed overwogen keuze te maken.

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.'  Promotiestudent

Voltijdopleiding

Nieuwsgierig naar onze voltijdopleiding of Driejarige pabo? Bezoek dan onze 360º online open dag. Je komt daarbij alles te weten over onze opleidingen, hoort ervaringen van onze bevlogen en enthousiaste studenten en je ontdekt wat de Marnix Academie zo bijzonder maakt.

Wil je ervaren hoe het is om op de Marnix te studeren? Meld je dan aan voor Beleef de Marnix. We willen je tijdens deze dag meenemen op de Marnix Academie en je vooral laten ervaren wat je kunt verwachten van onze studies. Je vindt de aanmeldknoppen daarvoor in de virtuele rondleiding, maar je kunt je ook hier aanmelden.

Voorlichting

Beleef de Marnix - Pabo en Driejarige pabo

Let op: deelname alleen na aanmelding!

  • Zaterdag 7 november 2020 GEANNULEERD
  • Donderdag 26 november 2020 van 19.00 - 21.30 uur
  • Zaterdag 28 november 2020 van 10.00 - 13.30 uur
  • Woensdag 3 februari 2021 van 17.30 - 21.30 uur
  • Zaterdag 20 maart 2021 van 10.00 - 14.00 uur 

Meld je hier aan

Deeltijd en zij-instroom

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander?  Dan is de deeltijdopleiding misschien iets voor jou! 
Heb je al een baan in het onderwijs? Dan ben je op je plek bij het zij-instroomtraject. Meld je aan voor onze online voorlichting en kom alles te weten over de mogelijkheden van deze opleidingen.
De volgende online informatiebijeenkomst is op 9 februari 2021. 
 
Op 29 oktober gaven we een online voorlichting over deeltijd en zij-instroom. De video wordt zo snel mogelijk geplaatst. Ben je benieuwd naar de online voorlichting? We gaven in augustus een vergelijkbare presentatie: Bekijk de video
 

.

Voorlichting

(Online) informatiebijeenkomst deeltijd en zij-instroom

  • Dinsdag 9 februari 2021
  • Vrijdag 9 april 2021
  • Dinsdag juni 2021