Open dag beste pabo van Utrecht

Open dag pabo? Ontdek de beste Pabo van Utrecht! | Marnix Academie

Door de huidige situatie rondom corona is ons gebouw beperkt toegankelijk en zijn evenementen en/ of samenkomsten zo veel mogelijk online. 

We zijn trots op onze opleidingen! Onze enthousiaste docenten en studenten vertellen je er graag meer over en delen hun ervaringen met je. Voor de voltijdopleiding bestaat de oriëntatie uit twee onderdelen: een virtuele tour en Beleef de Marnix, een dagje op de Marnix Academie. Op deze manier bereid jij je goed voor op je vervolgopleiding. Op deze pagina vind je alle data waarop je de Marnix kunt beleven. De virtuele open dag pabo kun je elk moment bezoeken. Zien we je snel (online)?   

Voor de deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject organiseren wij online informatieavonden! Dit is voor jou de gelegenheid om meer te weten te komen over onze opleidingen, vragen te stellen aan opleidingscoördinatoren en studenten en een goed overwogen keuze te maken.

Virtuele Open Dag Marnix Academie

 

 

 

 

 

Voltijdopleiding

Nieuwsgierig naar onze voltijdopleiding of Driejarige pabo? Bezoek dan onze 360º online open dag pabo. Je komt daarbij alles te weten over onze opleidingen, hoort ervaringen van onze bevlogen en enthousiaste studenten en je ontdekt wat de Marnix Academie zo bijzonder maakt.

Wil je ervaren hoe het is om op de Marnix te studeren? Meld je dan aan voor Beleef de Marnix. We willen je tijdens deze dag meenemen op de Marnix Academie en je vooral laten ervaren wat je kunt verwachten van onze studies. Je vindt de aanmeldknoppen daarvoor in de virtuele rondleiding, maar je kunt je ook hier aanmelden.

Deeltijd en Zij-instroom

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander? Dan is de deeltijdopleiding misschien iets voor jou! 

Heb je al een baan in het onderwijs? Dan ben je op je plek bij het zij-instroomtraject. Meld je aan voor onze online voorlichting en kom alles te weten over de mogelijkheden van deze opleidingen. 

Ben je benieuwd naar onze online voorlichting? Bekijk de video van één van onze afgelopen presentaties.

Beleef de Marnix - Pabo en Driejarige pabo

Alle open dagen voor de Voltijd en Driejarige pabo zijn voor aankomend collegejaar geweest. Je kunt nog wel de virtuele open dag bezoeken.

 

(Online) informatiebijeenkomst deeltijd en zij-instroom

Let op: deelname alleen na aanmelding!

  • Vrijdag 9 april 2021
  • Dinsdag 1 juni 2021

Meld je aan

Associate Degree

Volg je een mbo4-opleiding en wil je graag met kinderen werken? Of werk je al in de kinderopvang of in het (speciaal) onderwijs met kinderen van 0-14 jaar? Dan is de associate degree Pedagogisch Educatief Professional iets voor jou.

Een associate degree is een praktijkgerichte tweejarige opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. De associate degree Pedagogisch Educatief Professional is een opleiding in deeltijd. Je werkt minimaal 16 uur per week, in een baan of stageplek in het (speciaal) basisonderwijs of de kinderopvang. 

Wil je meer weten over deze opleiding? Bezoek dan een van onze online voorlichtingen.  

Masters

Als je jezelf na je lerarenopleiding wilt blijven ontwikkelen, kun je bij de Marnix Academie verschillende masteropleidingen volgen: Leren en Innoveren, Passend Meesterschap, Educational Leadership of Vitaliteit & Professionaliteit. Nieuwsgierig naar de inhoud van deze masters? Meld je aan voor een online voorlichting.

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.' Promotiestudent