Open Dag

Open dag pabo voltijd en deeltijd/zij-instroom

Online open dagen 

Door de huidige situatie rondom corona is ons gebouw beperkt toegankelijk en zijn evenementen en/ of samenkomsten zo veel mogelijk online. 

Om jou toch optimaal te kunnen informeren over onze opleidingen organiseren wij online open dagen! Dit is voor jou de gelegenheid om meer te weten te komen over onze opleidingen, vragen te stellen aan opleidingscoördinatoren en studenten en een goed overwogen keuze te maken voor je vervolgopleiding. Op deze pagina vind je alle data van de online open dag. Zien we je snel (online)?   

 

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.'  Promotiestudent

Voltijdopleiding

Nieuwsgierig naar onze voltijdopleiding of Driejarige pabo? Bezoek dan onze 360º online open dag. Je komt daarbij alles te weten over onze opleidingen, hoort ervaringen van onze bevlogen en enthousiaste studenten en je ontdekt wat de Marnix Academie zo bijzonder maakt.

Deeltijd en zij-instroom

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander?  Dan is de deeltijdopleiding misschien iets voor jou! 
Heb je al een baan in het onderwijs? Dan ben je op je plek bij het zij-instroomtraject. Meld je aan voor onze online voorlichting en kom alles te weten over de mogelijkheden van deze opleidingen.
 
Op 20 augustus gaven wij online voorlichting over deeltijd en zij-instroom. Bekijk de video
 

Voorlichtingsbijeenkomsten - Pabo Deeltijd 

  •  De nieuwe datum voor onze voorlichting in oktober volgt snel. Houd onze website in de gaten. 

.

Vragen over de corona-maatregelen

Kan ik bij de Marnix Academie parkeren?

Er is beperkte mogelijkheid om gratis op het terrein van de Marnix Academie te parkeren. In de directe omgeving van de Marnix Academie is ook plek om gratis te parkeren. Houd hierbij wel rekening met zaterdagdrukte en zorg dat je op tijd bij ons binnen bent.

Moet ik een mondkapje dragen?

Een mondkapje dragen is niet verplicht op de Marnix Academie. Wel vragen we je te houden aan de richtlijnen van het RIVM:

• Was vaak je handen.

• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

• Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

• Schud geen handen.

• Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Zijn er mogelijkheden om mijn handen te desinfecteren?

Ja, door de gehele Marnix Academie hebben we voldoende desinfectiepalen geplaatst zodat je je handen kunt desinfecteren.

Is het veilig om de open dag te bezoeken?

We volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet en doen er alles aan om de open dag zo veilig mogelijk in te richten. Zo hebben we  rekening gehouden met de groepsgrootte zodat er voldoende afstand kan worden gehouden. Daarnaast zijn er voldoende desinfectiemogelijkheden en zijn er looproutes uitgestippeld om je veilig en met voldoende afstand door het gebouw te begeleiden.

Is het restaurant open?

Het restaurant is tijdens de open dag gesloten. We zullen alle aanwezigen voorzien van een hapje en drankje.

 

Ik wil me afmelden, hoe pak ik dat aan?

Wat jammer dat je niet naar onze open dag kunt komen. Je kunt je afmelden door op de afmeldlink te klikken in je bevestingsmail.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen of ben je de e-mail kwijt? Geef je afmelding dan door via communicatie@hsmarnix.nl.

Mag ik iemand meenemen naar de open dag?

Nee, het is gezien de coronamaatregelen niet mogelijk om iemand mee te nemen. We zijn genoodzaakt ons aan een vooraf vastgestelde groepsgrootte te houden om te zorgen dat er voldoende afstand kan worden gehouden. We vragen je vriendelijk je hieraan te houden.

De Marnix Academie is de beste pabo van Utrecht. Kom naar onze open dag.&