Open Dag

Open dag pabo voltijd en deeltijd

Zie jij jezelf als juf of meester voor de klas staan? En denk jij erover na om met de pabo te beginnen? Kom dan naar de Open Dag van de Marnix Academie van onze voltijdopleiding op zaterdag 30 maart tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Deze Open Dag is gericht op de pabo en de Driejarige pabo. Heb je interesse in de deeltijdopleiding? Kom dan vrijdag 29 maart van 15.30 tot 18.00 uur naar de informatieavond. Ben je geïnteresseerd in ons zij-instroomtraject? Dan ben je ook welkom op de informatiebijeenkomst van de deeltijd pabo.

 

     

Programma Voltijd

Er is veel informatie te vinden op onze open dag. Om erachter te komen of de pabo bij jou past, kun je in gesprek gaan met studenten en docenten op de verschillende pleinen; Kiezen , Starten, Verdiepen en Praktijkleren. 

Wil je weten of de Marnix Academie bij jou past? Ga dan naar het plein Kiezen. Daar kun je in gesprek gaan met onze studenten. Waarom hebben zij voor onze pabo gekozen? En je komt meer te weten over onze specialisatietrajecten Muziek, Sportieve en gezonde school en Leergang bewegingsonderwijs. Weet je al dat je wilt beginnen met onze pabo, ga dan naar het plein Starten. Daar vind je bijvoorbeeld informatie over de toelatingstoetsen, studiekeuzecheck en over je introductietijd. Ga naar het plein Verdiepen als je meer wilt weten over de afstudeerprofielen en over studeren in het buitenland. Wil je je stagescholen ontmoeten en meer weten over de stagemogelijkheden en het beroep, ga dan naar het plein Praktijkleren.

Vergeet niet de presentatie over onze pabo te bezoeken. Onze coördinator en twee studenten vertellen je alles over de Marnix Academie. Zij vertellen over de opleiding, de toelating, de vakken , de stage en over studeren in het buitenland. Speciaal voor de vwo-er en havist die meer uitdaging wil, is er de presentatie over de Driejarige pabo 'Research & Design in het onderwijs'.

 

Programma Deeltijd

Tijdens de informatiebijeenkomst kom je alles te weten over de pabo in deeltijd van de Marnix Academie. Je krijgt uitleg over de inhoud en de opbouw van de opleiding, de toelating, de vakken, de stage, het beroep en de visie van de Marnix Academie. Om een goede indruk te krijgen van ons onderwijs kun je een proefles volgen. 

Let op! De informatiebijeenkomst over de deeltijdopleiding heeft een vast programma. Er is geen inloop, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.
 

Open dagen - Pabo en Driejarige pabo

  • Zaterdag 30 maart van 10.00 - 13.00 uur

Voorlichtingsbijeenkomsten - Pabo Deeltijd

  • Vrijdag 29 maart van 15.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 21 mei vanaf 19.00 uur
  • Donderdag 22 augustus vanaf 19.00 uur
Na de open dag van 30 maart kun je je aanmelden voor de volgende open dag.