Open Dag

Open dag pabo voltijd en deeltijd/zij-instroom

ONLINE OPEN DAGEN

Het kabinet heeft de richtlijnen over het coronavirus aangepast: ons gebouw is voorlopig gesloten en evenementen en/ of samenkomsten zijn afgelast tot 1 juni. Dat betekent dat de open dagen van de voltijd- en deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject tot die tijd zijn geannuleerd.

Je kunt nu een online open dag volgen. De open dag is doorlopend beschikbaar.

 

 

 

Voor de deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject is er op 2 juni om 20.00 uur een online open dag. Tijdens deze online open dag worden live presentaties gegeven en kun je vragen stellen aan de opleidingscoördinatoren en studenten. 

 

 

Wil je een indruk krijgen hoe een gewone open dag op de Marnix eruit ziet? Bekijk dan onze onderstaande video waarin eerstejaarsstudent Sydney vijf tips geeft voor de open dag van onze voltijd en driejarige pabo. 

 

 

'Ik laat je graag de Marnix Academie zien. Het is een school waar je echt jezelf kan zijn.'  Promotiestudent

 

Programma Voltijd

Er is veel informatie te vinden op onze open dag. Om erachter te komen of de pabo bij jou past, kun je in gesprek gaan met studenten en docenten op de verschillende pleinen; Kiezen , Starten, Verdiepen en Praktijkleren. 

Wil je weten of de Marnix Academie bij jou past? Ga dan naar het plein Kiezen. Daar kun je in gesprek gaan met onze studenten. Waarom hebben zij voor onze pabo gekozen? En je komt meer te weten over onze specialisatietrajecten Muziek, Sportieve en gezonde school en Leergang bewegingsonderwijs. Weet je al dat je wilt beginnen met onze pabo, ga dan naar het plein Starten. Daar vind je bijvoorbeeld informatie over de toelatingstoetsen, studiekeuzecheck en over je introductietijd. Ga naar het plein Verdiepen als je meer wilt weten over de afstudeerprofielen en over studeren in het buitenland. Wil je je stagescholen ontmoeten en meer weten over de stagemogelijkheden en het beroep, ga dan naar het plein Praktijkleren.

Vergeet niet de presentatie over onze pabo te bezoeken. Onze coördinator en twee studenten vertellen je alles over de Marnix Academie. Zij vertellen over de opleiding, de toelating, de vakken , de stage en over studeren in het buitenland. Speciaal voor de vwo-er en havist die meer uitdaging wil, is er de presentatie over de Driejarige pabo 'Research & Design in het onderwijs'.
Aanmelden kan vanaf het nieuwe studiejaar 2019-2020. 

Open dagen - Pabo en Driejarige pabo

 

Vraag onze (digitale) brochure aan

Programma deeltijd en zij-instroom

Tijdens de informatiebijeenkomst kom je alles te weten over de pabo in deeltijd van de Marnix Academie. Je krijgt uitleg over de inhoud en de opbouw van de opleiding, de toelating, de vakken, de stage, het beroep en de visie van de Marnix Academie. Om een goede indruk te krijgen van ons onderwijs kun je een proefles volgen. 
 
Let op! De informatiebijeenkomst over de deeltijdopleiding heeft een vast programma. Er is geen inloop, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.

Voorlichtingsbijeenkomsten - Pabo Deeltijd

  • Dinsdag 2 juni 2020 van 19.00 – 21.30 uur 
  • Donderdag 20 augustus 2020 van 19.00 – 21.30 uur 
 

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.'  Promotiestudent


De Marnix Academie is de beste pabo van Utrecht. Kom naar onze open dag.&