Open Dag

Open dag pabo voltijd en deeltijd/zij-instroom

Online open dagen 

Door de huidige situatie rondom corona is ons gebouw voorlopig gesloten en zijn evenementen en/ of samenkomsten afgelast. Dat betekent dat de fysieke open dagen van de voltijd- en deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject tot die tijd zijn geannuleerd.

Om jou toch optimaal te kunnen informeren over onze opleidingen organiseren wij online opendagen! Dit is voor jou de gelegenheid om meer te weten te komen over onze opleidingen, vragen te stellen aan opleidingscoördinatoren en studenten en een goed overwogen keuze te maken voor je vervolgopleiding. Op deze pagina vind je alle data van de online open dag. Zien we je snel (online)?   

 

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.'  Promotiestudent

Voltijd opleiding

Nieuwsgierig naar onze Voltijd opleiding of Driejarige pabo? Meld je dan aan via bovenstaande knop en krijg toegang tot de online open dag waarin we jou meer informatie geven en studenten hun ervaring delen. Ook krijg je de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met een student waar jij gericht al je vragen aan kunt stellen. 

Deeltijd en zij-instroom

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander?  Dan is de deeltijd opleiding wellicht iets voor jou! 
Heb je al een baan in het onderwijs? Dan ben je op je plek bij het zij-instroomtraject. Meld je aan voor onze online voorlichting en kom alles te weten over de mogelijkheden van deze opleidingen.
 
Op 2 juni gaven wij een online voorlichting over deeltijd en zij-instroom. Bekijk de video

Voorlichtingsbijeenkomsten - Pabo Deeltijd 

  • Donderdag 20 augustus 2020 van 19.00 – 21.30 uur*

* We houden je na aanmelding op de hoogte of de voorlichting online of fysiek wordt gehouden.


Alle informatie nog eens op een rustig moment nalezen? Bestel onze gratis brochure. 

De Marnix Academie is de beste pabo van Utrecht. Kom naar onze open dag.&