Open dag bij de beste pabo van Utrecht: 6 november!

We zijn trots op onze opleidingen! Onze enthousiaste docenten en studenten vertellen je er graag meer over en delen hun ervaringen met je. Voor de voltijdopleiding bestaat de oriëntatie uit twee onderdelen: een open dag op de Marnix zelf en een virtuele tour. Na de open dag kun  je je aanmelden voor 'Beleef de Marnix', een dagje op de Marnix Academie. Op deze manier bereid jij je goed voor op je vervolgopleiding. Op deze pagina vind je alle data waarop je de Marnix kunt beleven.

De eerstvolgende open dag van de voltijdopleiding van de pabo staat gepland op zaterdag 6 november! Zien we je dan?

Meld je aan voor de open dag

De virtuele open dag pabo kun je elk moment bezoeken. 

Voor de deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject organiseren wij informatieavonden! Dit is voor jou de gelegenheid om meer te weten te komen over onze opleidingen, vragen te stellen aan opleidingscoördinatoren en studenten en een goed overwogen keuze te maken.

Voltijdopleiding pabo: 6 november

Nieuwsgierig naar onze voltijdopleiding of Driejarige pabo? Bezoek dan onze open dag pabo. Je komt daarbij alles te weten over onze opleidingen en je hoort ervaringen van onze bevlogen en enthousiaste studenten. 

Bovendien ontdek je wat de Marnix Academie zo bijzonder maakt en waarom je juist bij ons in Utrecht de pabo zou moeten volgen. Onze studenten en docenten zijn er om al jouw vragen te beantwoorden.

Open dag - Pabo en Driejarige pabo

De eerste open dag voor de pabo en de driejarige pabo is op zaterdag 6 november. Lees meer over het programma

Meld je aan voor zaterdag 6 november 

Deeltijd en Zij-instroom pabo: 28 oktober

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander? Dan is de deeltijdopleiding misschien iets voor jou! Heb je al een baan in het onderwijs? Dan ben je op je plek bij het zij-instroomtraject.

Meld je aan voor onze voorlichting. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van deze opleidingen en waarom je een van deze opleidingen juist bij de Marnix Academie in Utrecht zou moeten volgen.  

Informatiebijeenkomst deeltijd en zij-instroom

De eerste informatieavond is op donderdag 28 oktober. 

Meld je aan voor donderdag 28 oktober

Na een bezoek aan een open dag kun je je aanmelden voor Beleef de Marnix. Je ervaart hoe het is om op de Marnix te studeren. Je ontvangt een uitnodiging in de mailbox.

Ben je benieuwd naar onze voorlichting? Bekijk de video van één van onze afgelopen online presentaties.

 

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.' Promotiestudent

Virtuele Open Dag Marnix Academie