Bezoek het ICT Lab

Het ICT Lab op de Marnix is een uitnodigende ruimte waar docenten, studenten, leerkrachten en leerlingen aan de slag kunnen met nieuwe (vooral digitale) technologie voor het onderwijs. Het is een plek waar onderwijs en de werkvloer samenkomen.

In het ICT Lab worden spreekuren, lessen, workshops, demonstraties en nog veel meer georganiseerd.
We willen hiermee ontdekken, experimenteren, spelen, leren, onderzoeken, samen onderwijs ontwerpen, reflecteren op en creëren met nieuwe (vooral digitale) technologie voor het onderwijs.
Studenten kunnen in het ICT lab aan de slag gaan om kennis te maken met de aanwezige technologie. In het ICT lab is het ook mogelijk om onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren voor en met basisscholen.

Hiervoor kunnen partnerscholen en scholen uit de omgeving van de Marnix zich opgeven. Daarmee willen we de afstand tussen onderwijs en werkvloer verkleinen. Ook kunnen studenten zelf hun stagescholen uitnodigen in het ICT Lab. Studenten en medewerkers kunnen gepland en ongepland binnenlopen voor inspiratie en advies.

Voor meer informatie en voor het opgeven van je klas kan je contact opnemen met Theo Schaafsma via t.schaafsma@hsmarnix.nl