Feest op de Marnix: bijna 200 afgestudeerde nieuwe leraren!

diploma uitreiking marnix

Het is feest op de Marnix Academie, want bijna 200 voltijd-, deeltijd- en zij-instroomstudenten ontvingen deze week hun diploma.

De afgestudeerde studenten namen hun diploma in ontvangst tijdens een feestelijke uitreiking met muziek, persoonlijke boodschappen van hun docenten en een bijzonder gezellige borrel. De Marnix Academie is trots op alle studenten en wenst hen veel plezier en succes met hun verdere loopbaan in het onderwijs!

Trots

Astrid Venes, voorzitter van het College van Bestuur, gaf in haar speech aan trots te zijn op de studenten. Ze benadrukte dat het voor velen moeilijke jaren waren, waarin corona een groot deel van hun studietijd beïnvloedde. Maar ze gaf ook aan dat alle studenten unieke zelfbewuste leraren zullen zijn, die de afgelopen jaren het DNA van de Marnix hebben meegekregen. 

Astrid: "Jullie staan voorop om een ontzettend belangrijke bijdrage te leveren. Wij hebben alle vertrouwen in jullie. Dat jullie klaar zijn om kinderen de wereld te laten ontdekken, kinderen in staat te stellen zichzelf en hun talenten te onderzoeken en te ontwikkelen en te zorgen dat kinderen zich veilig voelen (ook niet vanzelfsprekend) en dat ze met plezier samen optrekken. En dat als cruciale basis voor het vormgeven van onze samenleving van de toekomst."

Kom je ook studeren op de Marnix Academie? 

Wil jij net als deze studenten ook graag het onderwijs in? En ben jij benieuwd welke opleidingen je kunt volgen op de Marnix Academie kunt volgen? Check dan onze website of blijf op de hoogte van onze open dagen door dit formulier in te vullen.

Blijf op de hoogte van onze open dagen

marnix diplomadiploma marnix

 

diploma borrel