Webinar ‘Onderwijs aan vluchtelingenkinderen in het primair onderwijs’ | 30 mei

Webinar onderwijs aan vluchtelingenkinderen

De gevolgen van de oorlog in Oekraïne zijn ook merkbaar in ons land. De huidige situatie brengt nieuwe leerlingen naar het Nederlandse onderwijs. Om onderwijsprofessionals wegwijs te maken in de wereld van onderwijs aan vluchtelingenkinderen geven we op maandag 30 mei van 19.30 tot 21.00 uur een gratis webinar.

Het is niet gek als je als onderwijsprofessional met vragen zit zoals: Hoe kunnen we deze kinderen het best ondersteunen? Hoe bereid ik mijn team en klas voor? Hoe heb ik oog voor alle zaken die spelen rondom het kind en de ouders?

We behandelen tijdens het webinar verschillende stappen van het instap-routeboekje voor onderwijs aan vluchtelingenkinderen en nemen je mee in het proces van het voorbereiden van het team tot het onderwijs aan het kind en de hulp daaromheen. In dit webinar delen we kennis aan de hand van recente publicaties en ervaring die is opgedaan in de praktijk van de opleiding Specialist nieuwkomersonderwijs van het Marnix Onderwijscentrum. Ook is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Interesse in dit webinar? Meld je aan via onderstaande knop.

Aanmelden webinar