Associate degree Pedagogisch Educatief Professional verkozen tot Topopleiding!

Ad PEP topopleiding

De opleiding Associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad PEP) van de Marnix Academie krijgt het predicaat topopleiding. Dit staat in de Keuzegids hbo 2023 die op donderdag 13 oktober is verschenen. Hiermee behoort de opleiding tot de beste van Nederland en daar zijn we enorm trots op!

Bij onze Ad PEP opleiding ligt de focus op het stimuleren en creëren van gelijke kansen voor ieder kind. Studenten leren tijdens de opleiding om kinderen van 0 tot 14 jaar te helpen bij hun ontwikkeling en worden opgeleid om mensen en organisaties te verbinden. Ze combineren deze praktische tweejarige hbo-opleiding met werk of stage in de kinderopvang, het basisonderwijs of in het gespecialiseerd onderwijs. Uit de Keuzegids blijkt dat onze studenten een fijne sfeer ervaren tijdens de opleidingsdagen. Verder zijn ze zeer tevreden over de inhoud van de studie en het contact met de docenten. 

Ron de Bakker, opleidingsmanager van de Ad PEP, is trots op de erkenning: “In september 2021 is de Marnix Academie gestart met deze opleiding. Ik vind het prachtig dat we meteen het eerste jaar het predicaat topopleiding hebben gekregen. Het is een groot compliment voor alle docenten en medewerkers die aan dit resultaat hebben meegewerkt!”  

Meer weten over de Keuzegids

De Keuzegids hbo verschijnt jaarlijks en bevat een landelijke vergelijking van alle hbo-opleidingen en associate degrees. De Keuzegids wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie en is gebaseerd op de studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête (NSE), arbeidsmarktcijfers van het Researchcentrum voor Onderzoek en Arbeidsmarkt (ROA) en studiesuccescijfers van de Vereniging Hogescholen.

Bezoek een online voorlichting

Wil jij je verder ontwikkelen in de kinderopvang, het basisonderwijs of in het gespecialiseerd onderwijs? En werk of studeer je minimaal op mbo 4 niveau? Kom dan naar de online voorlichting op 8 november. Meer informatie over de opleiding vind je ook op onze website

Ad PEP topopleiding-klas