Associate Degree | Vacatureoverzicht

Wil je starten met de opleiding Pedagogisch Educatief Professional maar heb je nog geen werk-/ of stageplaats? Check dan regelmatig onderstaand overzicht voor open plaatsen in het (speciaal) basisonderwijs of de kinderopvang! We houden het overzicht actueel. 

De Stuifheuvel is een veilige en sfeervolle school voor Speciaal Basisonderwijs (SBO). Op onze school zitten kinderen in de leeftijd van vier t/m dertien jaar. De kinderen zijn ingedeeld in kleine groepen. We komen tegemoet aan de verschillende leerstijlen van leerlingen door middel van onderwijsdifferentiatie en onderwijs op maat. De school biedt de leerlingen structuur en voorspelbaarheid.

Bekijk hier de vacature

Vind jij 'Onderwijs met hoofd, hart en handen' een aansprekend motto en wil jij samen werken en samen leren met collega's in een mooi nieuw gebouw? Dan is IKC De Regenboog in De Bilt een goede werkplek voor jou.

Bekijk hier de vacature

Hou je van een uitdaging en sta jij stevig in je schoenen? Zie je elke leerling als individu en wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling? Dan is een stage in het speciaal basisonderwijs iets voor jou!

Bekijk hier de vacature

Op Rafael staan we open voor het begeleiden van studenten van ROC Midden Nederland MBO, HBO beroepsopleidingen en PABO studenten. Wij bieden studenten een zeer rijke leeromgeving, waar veel te leren valt over het mooie ZML-onderwijs. We bieden onderwijs in de breedste zin van het woord. We leren de leerlingen om zich op alle gebieden te ontwikkelen en zorgen dat ze zich later zo goed en zelfstandig mogelijk kunnen redden in de samenleving.

Bekijk hier de vacature