Vier samen de start van het nieuwe studiejaar

Jaaropening 2021

Kijk jij al uit naar de start van het nieuwe studiejaar? Op maandag 6 september van 9.20 tot 9.30 uur luiden we de jaaropening in met een welkomstwoord en introductie van het nieuwe College van Bestuur en gastheer en tweedejaarsstudent Siebe Sietsma.

Daarnaast organiseren we een prikkelend politiek debat en een muzikaal optreden in de collegezaal van 12.15 tot 13.00 uur. Ben je op de Marnix? Schuif dan gezellig aan, maar wees er snel bij. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Meer informatie volgt op de dag zelf. Werk je thuis of heb je geen fysieke lessen? Volg het debat en muzikaal optreden live via bovenstaande link. 

Handig om te weten

  • Om de jaaropening in goede banen te leiden houden we rekening met de aangepaste maatregelen vanaf 30 augustus, zoals een maximale groepsgrootte van 75 studenten in de collegezaal en restaurant, het dragen van mondkapjes buiten de les- en collegezalen en het volgen van de looproutes in het gebouw.
  • Op deze dag hoef je geen eigen brood mee te nemen. We zorgen voor een lekkere lunchpakket dat je in je pauze kunt afhalen in het restaurant of aangeduide plekken.

Politiek debat
Onder leiding van tweedejaarsstudent Siebe Sietsma en docent Mattijs van Eijck wordt het debat gevoerd met aansprekende stellingen voor jou als student en collega. 
De debaters zijn o.a. studenten, politici Paul van Meenen (Tweede Kamerlid D66) en Hester Assen (Gemeenteraadslid Utrecht) en het College van Bestuur. 

Volg de jaaropening online 
Vanwege de coronamaatregelen wordt aangeraden om de jaaropening online te volgen. Volg de activiteiten van de jaaropening live via watchevent.nl/marnixjaaropening.