Ontdek de master Onderwijs & Technologie op 14 en 15 maart!

mot banner

Ben jij een onderwijsprofessional (met een bachelordiploma) en wil jij je ontwikkelen tot een expert in onderwijs en technologie? Wil jij de kansen en uitdagingen van ICT benutten om het onderwijs nóg rijker en krachtiger te maken? Kom dan naar één van onze bijeenkomsten van de master Onderwijs & Technologie op maandag 14 of dinsdag 15 maart.

Op maandag 14 en dinsdag 15 maart kun je een voorlichting, proefstudeerdag of webinar volgen bij de master Onderwijs & Technologie. Lees hieronder meer of check de website van de master voor meer informatie. 

Voorlichting master Onderwijs & Technologie

maandag 14 maart | 19:30 tot 20:30 uur

Je maakt op een interactieve manier kennis met de inhoud en organisatie van de opleiding en je leert hoe deze bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling en die van je collega’s. Je ontmoet een docent van de opleiding en de opleidingscoördinator. Ook ontmoet je andere geïnteresseerden. Zij zijn veelal werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Er is alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het studeren aan de Master Onderwijs & Technologie.

Lees hier meer over de voorlichting en meld je aan

Proefstuderen (meeloopdag master Onderwijs & Technologie)

dinsdag 15 maart |  09:15 tot 12:15 uur

Op dinsdag 15 maart kun je een dagje proefstuderen door mee te doen met de huidige groep eerstejaars studenten in hun semester 2 over gepersonaliseerd leren en adaptieve technologieën in het onderwijs. Je proeft wat van het curriculum, de didactiek in de master, ontmoet docenten, andere studenten, de sfeer en het gebouw. 

Lees hier meer over proefstuderen en meld je aan

Webinar 'Onderwijs & Technologie in de praktijk: het inzetten van ICT ter versterking van het leren'

dinsdag 15 maart | 15:30 tot 17:00 uur

Op dinsdag 15 maart verzorgen docenten Daan Verhees en Paul Brouwers (ICT en media) van Hogeschool de Kempel een webinar over de inzet van leertechnologie in de praktijk. Ze vertellen welke kennis, houding en vaardigheden hen verder heeft geholpen met betrekking tot de inzet van ICT en media. Vanuit de rol als docent delen zij voorbeelden waar technologie een positieve invloed heeft uitgeoefend op het leren van studenten. De voorbeelden zijn goed te vertalen naar de context van PO, VO, MBO en HBO.

Lees hier meer over de webinar en meld je aan

 

Meer informatie?

Ga hieronder dan naar de speciale website van de master Onderwijs & Technologie.

Bezoek de website van de MOT