Interacademiale 2022: spannende en sportieve strijd tussen zeven Radiant-pabo’s!

Interacademiale

Ruim 800 studenten van zeven Radiant-pabo’s (Marnix Academie, Iselinge, iPABO, KPZ, VIAA, Thomas More en de Kempel) streden op woensdag 25 mei op sportieve wijze tegen elkaar tijdens de Interacademiale 2022.

Marnix Academie: gastheer en winnaar

De Interacademiale is een jaarlijks terugkerende sportdag voor Radiant-pabo’s. Dit jaar werd deze sportieve strijd georganiseerd door de Marnix Academie op het sportcomplex Olympus op het Science Park in Utrecht. De Marnix Academie kwam tevens als winnaar uit de bus. De Marnix-studenten scoorden het best op alle programma-onderdelen van deze dag.

Niet alleen de Marnix Academie scoorde vandaag een prijs, ook iPABO en KPZ gingen niet met lege handen naar huis. De studenten van iPABO wonnen de prijs voor beste outfit (de dresscode was ‘Robinson’) en KPZ werd beloond voor fairplay.

Divers programma

Voor de Interacademiale 2022 was een divers programma samengesteld. De helft van het programma bestond uit het presenteren bij diverse sportwedstrijden, maar de andere helft bestond uit een heus Expeditie Robinson-toernooi, waarbij het vooral draaide om teamwork, plezier maken en grenzen verleggen.

Tot slot

Wij willen alle deelnemers van de zeven Radiant-pabo's (Iselinge, iPABO, KPZ, VIAA, Thomas More, de Kempel en de Marnix Academie) bedanken voor hun enthousiaste en sportieve inzet tijdens de Interacademiale 2022 in Utrecht!

marnix winnaar