Bijzonder mooie en goed bezochte open dag op de Marnix Academie

Open Dag 2021

Op zaterdag 6 november vond de open dag plaats op de Marnix Academie in Utrecht. We kijken met trots terug op een bijzondere, informatieve en goed bezochte open dag.

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus was de dag verdeeld in tijdvakken. Na een plenaire opening in de collegezaal verplaatsten de bezoekers zich door het hele gebouw, waar ze kennis konden maken met de Marnix, docenten en studenten spraken en alle benodigde informatie konden verzamelen. Voor elk belangrijk onderdeel van studeren op de Marnix was er een aanspreekpunt en een grote groep studenten hielp mee om de bezoekers te begeleiden en te informeren. Bij binnenkomst speelde de Marnix Band een aantal schitterende nummers. 

Open dag gemist?

Heb je de open dag gemist en zou je toch graag een kijkje willen nemen op de Marnix? Ga dan virtueel op tour door de Marnix via marnixacademie.nl/opendag. Op ons Instagram-kanaal @marnixacademie kun je een live rondleiding op de open dag terugkijken, verzorgd door twee studenten van de Marnix. Heb je andere vragen? Die kun je hier stellen. 

Bekijk een fotoverslag van de open dag