Eerstejaars student Kim: "Het beste aan de Marnix? De persoonlijke en gezellige sfeer!"

Kim student

Hoe het is om te studeren op de Marnix? Dat kunnen de studenten het beste zelf vertellen. Eerstejaars student Kim deelt graag haar ervaringen met jullie in dit blog.

"Mijn naam is Kim en ik ben nu eerstejaars pabostudent op de Marnix. Ik ben nu 18 jaar en doe de voltijd opleiding. Ik zit hier dus nog wel even, maar gelukkig heb ik het enorm naar mijn zin!"

Pluspunten van de Marnix 

"Er hangt een erg gezellige en persoonlijke sfeer. Ja, dit wordt heel erg vaak gezegd… Maar dan zal er dus wel iets van waarheid in zitten. ;-) Als er iets is, dan weet je dat je altijd ergens terecht kunt. Zowel bij je medestudenten als docenten.

De leerpleinen helpen hier ook aan mee, omdat je veel actief bezig bent. Je hoeft dus niet de hele dag te luisteren en stil te zitten (waardoor je bijna in slaap valt), maar je bent echt aan het werk met je medestudenten. Op een leuke manier!"

Enthousiaste en persoonlijke sfeer

"Het leukste aan het studeren op de Marnix vind ik dat je veel enthousiaste medestudenten om je heen hebt, die vaak dezelfde interesses hebben. Daardoor klikt het snel en dit zorgt ook voor die gezellige en persoonlijke sfeer.

Ik hoop dat je nu misschien een beter beeld hebt van de Marnix Academie!

Groetjes Kim ❤