Mastervoorlichtingen januari 2022: ontdek dé master die bij je past!

mastervoorlichtingen

Op maandag 24 en woensdag 26 januari kun je digitaal kennismaken met de vijf masters die op de Marnix Academie worden aangeboden. Ontdek tijdens één van deze voorlichtingen welke master het best bij jou past!

Over onze masters

Onze masteropleidingen zijn tweejarige hbo opleidingen in deeltijd. Een hbo masteropleiding is over het algemeen meer praktijk- en beroepsgericht dan een universitaire masteropleiding. Na het volgen van een van onze masteropleidingen ontvang je de internationaal erkende titel Master of Education (M.Ed.). Na het volgen van de opleiding Educational Leadership ontvang je de titel Master of Arts (MA).   

Overzicht van het masteraanbod

  • Master Leren & Innoveren

Deze master is bedoeld voor leraren die een voortrekkersrol willen vervullen in de verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Zij willen tevens een inspiratiebron zijn voor anderen.

Bezoek de online voorlichting op maandag 24 januari (19:30 - 20:30 uur) of ga naar de website voor meer informatie. 

  • Master Passend Meesterschap

Vind jij het ook belangrijk om passend onderwijs aan alle kinderen te bieden (in complexe onderwijssituaties), aansluitend bij hun kwaliteiten en mogelijkheden?

Bezoek de online voorlichting op maandag 24 januari (19:30 - 20:30 uur) of ga naar de website voor meer informatie. 

  • Master Onderwijs & Technologie

Hoe benut je de kansen en uitdagingen van ICT om het onderwijs nog krachtiger en rijker te maken? En hoe kun je leerlingen voorbereiden op een steeds technologisch wordende samenleving? 

Bezoek de online voorlichting op maandag 24 januari (19:30 - 20:30 uur) of ga naar de website voor meer informatie. 

  • Master Vitaliteit & Professionaliteit

Wil je impact hebben op je schoolorganisatie door bij te dragen aan de vitaliteit & professionaliteit van je collega’s? En wil je je leiderschap ontwikkelen om collega’s te ondersteunen hun werkgeluk terug te vinden? 

Bezoek de online voorlichting op woensdag 26 januari (16:00 - 17:00 uur) of ga naar de website voor meer informatie. 

  • Master Educational Leadership

Deze master is bedoeld voor schoolleiders en managers uit het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Deze tweejarige hbo-master richt zich met name op het dagelijks leidinggeven aan het onderwijsproces. 

Bezoek de online voorlichting op 14 juni (16:00 - 17:00 uur) of ga naar de website voor meer informatie. 

Video | Kies de masteropleiding die bij je past