Pabo Deeltijd » Informatieavond

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een bevlogen en bekwame leerkracht? En beschik jij over de juiste vooropleiding? Wil jij in deeltijd studeren voor leraar basisonderwijs? Dan kun je kiezen uit de avond- of dagopleiding. Kom naar de Open Dag of Informatieavond om een goed beeld te krijgen van onze deeltijdopleiding. dinsdag 21 mei vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. Meld je alvast aan.

Programma

Tijdens de Informatieavond kom je alles te weten over de pabo in deeltijd van de Marnix Academie. Je krijgt uitleg over de inhoud en de opbouw van de opleiding, de toelating, de vakken, de stage, het beroep en de visie van de Marnix Academie. Om een goede indruk te krijgen van ons onderwijs kun je een proefles volgen. Wil je meer zien van het gebouw, dan geven onze docenten je graag een rondleiding. Genoeg te doen dus deze avond.  

 

*Met een afgeronde hbo- of  wo-opleiding kun je je direct aanmelden voor de pabo in deeltijd aan de Marnix Academie. Heb je een vwo-diploma of een propedeuse van het hbo of wo, dan kom je in aanmerking voor een toelatingsassessment. Bekijk de toelatingseisen en vrijstellingsmogelijkheden.