Open Dag

Open dag pabo voltijd en deeltijd

Zie jij jezelf als juf of meester voor de klas staan? En denk jij erover na om met de pabo te beginnen? Kom dan naar de Open Dag van de Marnix Academie van onze voltijdopleiding op zaterdag 21 maart van 10.00 tot 13.00 uur. Deze Open Dag is gericht op de pabo en de Driejarige pabo. Wil jij studeren in deeltijd of wil je het zij-instroomtraject volgen? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op vrijdag 3 april van 17.00 tot 19.00 uur

In de onderstaande video geeft eerstejaarsstudent Sydney vijf tips voor de open dag van onze voltijd en driejarige pabo

 

 

'Ik laat je graag de Marnix Academie zien. Het is een school waar je echt jezelf kan zijn.'  Promotiestudent

 

Programma Voltijd

Er is veel informatie te vinden op onze open dag. Om erachter te komen of de pabo bij jou past, kun je in gesprek gaan met studenten en docenten op de verschillende pleinen; Kiezen , Starten, Verdiepen en Praktijkleren. 

Wil je weten of de Marnix Academie bij jou past? Ga dan naar het plein Kiezen. Daar kun je in gesprek gaan met onze studenten. Waarom hebben zij voor onze pabo gekozen? En je komt meer te weten over onze specialisatietrajecten Muziek, Sportieve en gezonde school en Leergang bewegingsonderwijs. Weet je al dat je wilt beginnen met onze pabo, ga dan naar het plein Starten. Daar vind je bijvoorbeeld informatie over de toelatingstoetsen, studiekeuzecheck en over je introductietijd. Ga naar het plein Verdiepen als je meer wilt weten over de afstudeerprofielen en over studeren in het buitenland. Wil je je stagescholen ontmoeten en meer weten over de stagemogelijkheden en het beroep, ga dan naar het plein Praktijkleren.

Vergeet niet de presentatie over onze pabo te bezoeken. Onze coördinator en twee studenten vertellen je alles over de Marnix Academie. Zij vertellen over de opleiding, de toelating, de vakken , de stage en over studeren in het buitenland. Speciaal voor de vwo-er en havist die meer uitdaging wil, is er de presentatie over de Driejarige pabo 'Research & Design in het onderwijs'.
Aanmelden kan vanaf het nieuwe studiejaar 2019-2020. 

Open dagen - Pabo en Driejarige pabo

  • Zaterdag 21 maart 2020 van 10.00 - 13.00 uur 

Vraag onze (digitale) brochure aan

Programma deeltijd en zij-instroom

Tijdens de informatiebijeenkomst kom je alles te weten over de pabo in deeltijd van de Marnix Academie. Je krijgt uitleg over de inhoud en de opbouw van de opleiding, de toelating, de vakken, de stage, het beroep en de visie van de Marnix Academie. Om een goede indruk te krijgen van ons onderwijs kun je een proefles volgen. 
 
Let op! De informatiebijeenkomst over de deeltijdopleiding heeft een vast programma. Er is geen inloop, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.

Voorlichtingsbijeenkomsten - Pabo Deeltijd

  • Vrijdag 3 april 2020 van 17.00 – 19.00 uur 
  • Dinsdag 2 juni 2020 van 19.00 – 21.30 uur 
  • Donderdag 20 augustus 2020 van 19.00 – 21.30 uur 
 

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.'  Promotiestudent


De Marnix Academie is de beste pabo van Utrecht. Kom naar onze open dag.&