Open dag bij de beste pabo van Utrecht

We zijn trots op onze opleidingen! Onze enthousiaste docenten en studenten vertellen je er graag meer over en delen hun ervaringen met je.

Open dagen Voltijd Pabo

Voor de voltijdopleiding bestaat de oriëntatie uit twee onderdelen: een open dag op de Marnix zelf en een virtuele tour. Na de open dag kun  je je aanmelden voor 'Beleef de Marnix', een dagje op de Marnix Academie. Op deze manier bereid jij je goed voor op je vervolgopleiding. Op deze pagina vind je alle data waarop je de Marnix kunt beleven.

Alle open dagen voor het aankomende collegejaar zijn helaas geweest. In het najaar van 2022 houden we nieuwe open dagen. Als eerste op de hoogte zijn van onze open dagen? Laat dan je e-mailadres achter. We mailen je zodra het mogelijk is om je aan te melden!

Houd mij op de hoogte van nieuwe open dagen!

Naam

Voor de deeltijdopleiding en het zij-instroomtraject organiseren wij informatieavonden! Dit is voor jou de gelegenheid om meer te weten te komen over onze opleidingen, vragen te stellen aan opleidingscoördinatoren en studenten en een goed overwogen keuze te maken.

Deeltijd en Zij-instroom pabo

Wil jij je omscholen naar een betekenisvol beroep waarin je het verschil kunt maken voor de ander? Dan is de deeltijdopleiding misschien iets voor jou! Heb je al een baan in het onderwijs? Dan ben je op je plek bij het zij-instroomtraject.

Meld je aan voor onze voorlichting. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van deze opleidingen en waarom je een van deze opleidingen juist bij de Marnix Academie in Utrecht zou moeten volgen.  

Informatiebijeenkomst deeltijd en zij-instroom

De volgende informatiebijeenkomst is op 25 augustus 2022.

Meld je aan voor 25 augustus

'Het kiezen van een vervolgstudie vond ik heel moeilijk. Op de open dag wil ik je graag helpen die keuze gemakkelijker te maken.' Promotiestudent