Minor

Ben je op zoek naar een minor en ben je nieuwsgierig naar het basisonderwijs? Volg dan nu onze nieuwe Minor Oriëntatie op Leraar Basisonderwijs. Met deze minor oriënteer je je op een carrière in het basisonderwijs

In deze minor oriënteer je je op maatschappelijke, onderwijskundige, pedagogische en filosofische vraagstukken rondom basisonderwijs, én doe je praktische ervaring op in het basisonderwijs. Zo maak je kennis met verschillende rollen en taken binnen een basisschool en doe je ervaring op met lesgeven. Door de combinatie van theoretische verdieping in het basisonderwijs en de ervaring die je opdoet binnen een basisschool, krijg je handvatten om antwoorden te zoeken op relevante vraagstukken die spelen rondom basisonderwijs en kan je onderzoeken of een carrière in het basisonderwijs voor jou een goede volgende stap is.

Mocht je ervoor kiezen om na de minor de deeltijd pabo te willen volgen aan de Marnix Academie, dan zijn vrijstellingen mogelijk. De omvang van de vrijstellingen hangt af van je opleiding in combinatie met de minor. Deze minor is voor studenten in het wo en hbo, met een afgeronde propedeuse. 

De minor start op 2 september 2019. Je hebt één dag in de week les en je loopt anderhalve dag stage op een basisschool. We verwachten dat je daarnaast nog uren nodig hebt voor zelfstudie. Voor de minor krijg je 30 ECTS.

Doel: oriëntatie op een carrière in het basisonderwijs.

Bachelor niveau 3

Je kan je aanmelden tot vrijdag 23 augustus 2019 voor de minor via Kiesopmaat.nl

Vraag informatie aan

Loading