Pabo Voltijd » Keuzeminoren » Vakspecialist Muziek

Met behulp van dit formulier kun je je inschrijven voor de intake voor de opleiding Vakspecialist muziek. Dit formulier biedt de commissie de benodigde informatie voor de inschrijving.

De intake zelf zal 45 minuten in beslag nemen. We vragen je om muziek voor ons te maken op het instrument. Ook willen we vragen of je iets voor ons wilt zingen. Dit vindt plaats in een kleine groep, waarbij we starten met een gezamenlijke activiteit.  Nadien vindt er een kort motivatiegesprek plaats, waarbij ook jij de kans krijgt vragen te stellen. De commissie bestaat uit twee docenten uit de muzieksectie van de Marnix Academie. 

Je start met de specialisatie in het tweede semester.

Loading
  • - -

  • De intake zelf zal 45 minuten in beslag nemen. We vragen je om muziek voor ons te maken op het instrument. Ook willen we vragen of je iets voor ons wilt zingen. Dit vindt plaats in een kleine groep, waarbij we starten met een gezamenlijke activiteit.  Nadien vindt er een kort gesprek motivatiegesprek plaats, waarbij ook jij de kans krijgt vragen te stellen. De commissie bestaat uit twee docenten uit de muzieksectie van de Marnix Academie.
    Geef aan op welke avond(en) vanaf half mei tot eind juni je beschikbaar bent voor de intake. In principe gaat het om de dinsdagavond of donderdagavond.

  • Geef aan welk instrument je bespeelt. Dat kunnen er meerdere zijn. Zang is ook een instrument wanneer je zangles hebt of hebt gehad. Geef ook aan hoeveel jaar je les hebt gehad in dat instrument.