Home » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Nieuw! Master Passend Meesterschap

Vind jij het belangrijk om passend onderwijs aan alle leerlingen te bieden, aansluitend bij hun kwaliteiten en mogelijkheden? Wil jij een vakbekwame leraar zijn, die goed met complexe situaties in de groep om kan gaan? Dan is de master Passend Meesterschap misschien iets voor jou!

Nieuw! Master Passend Meesterschap

Dit is een oud bericht, kijk voor actuele informatie op masterpassendmeesterschap.nl

De master Passend Meesterschap gaat in september voor het eerst van start. Je wordt opgeleid tot een deskundige professional die met een flexibele en onderzoekende houding adequaat kan handelen in complexe onderwijssituaties. Je ontwikkelt kwaliteiten die nodig zijn om goed onderwijs te realiseren voor álle kinderen en om daarbij de leerling, ouders, collega's en ketenpartners te betrekken als learning partners. Je hebt daarbij oog voor de klas als geheel, als deel van de school en van de gemeenschap. In de master ligt de focus op de leraar als persoon en het toerusten tot een deskundige professional.

Interesse? Graag nodigen we je uit voor een van onze voorlichtingsavonden waarin we je nader kunnen informeren en er ruimte is om vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden plaats op de Marnix Academie, op de volgende data:

  • Dinsdag 20 november 19.30 uur
  • Donderdag 24 januar 19.30 uur
  • Dinsdag 5 maart 19.30 uur
  • Dinsdag 16 april 19.30 uur
  • Dinsdag 21 mei 19.30 uur
  • Woensdag 26 juni 19.30 uur

De avonden beginnen om 19.30 uur. De koffie en thee staan vanaf 19.15 uur klaar.