Home » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Wat vind jij van je studie?

2 februari 2017 nieuwsbrief NSE

Je kunt de Nationale Studenten Enquête (NSE) weer invullen. Voor elke ingevulde enquete doneren wij 1 euro aan Stichting het Vergeten Kind! 

Wat vind jij van je studie?

Wij vinden het erg belangrijk wat jij van de opleiding vindt. Doe daarom mee met de NSE. Zaterdag 21 januari kreeg jij een uitnodiging in je mailbox om mee te doen met de NSE. Door mee te doen help je ons de opleiding verder te ontwikkelen. Ook help je toekomstige studenten. Want aan de hand van de resultaten van het onderzoek kunnen zij zich beter oriënteren op de opleiding. Wij vinden het heel belangrijk dat zo veel mogelijk studenten meedoen met de NSE. We hopen dat er nog meer studenten meedoen dan vorig jaar!

Tussenstand

op 27 januari was de enquete ingevuld door 27,6% van onze studenten. Dat betekent dat we al 403 euro hebben ingezameld!
Voor iedere ingevulde enquete doneren wij 1 euro aan Stiching Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind (voorheen de Guusje Nederhorst Foundation) zet zich in voor kinderen van 0 t/m 18 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en door een onveilige of instabiele thuissituatie noodgedwongen verblijven in onpersoonlijke, sobere opvangcentra in Nederland. De stichting knapt hun leefruimtes op tot een fijne, vrolijke dagelijkse omgeving. Rustpunten waar ze bij kunnen komen en van waaruit ze weer kunnen kijken naar een betere toekomst. Een toekomst met een lach.

Kijk voor meer informatie op hetvergetenkind.nl

Heb je niets ontvangen of ben je de mail kwijt? Kijk dan op studiekeuze123.nl/nse/