Home » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Enquête over jouw positie op de arbeidsmarkt

Alumni die in 2014-2015 afstudeerden aan de Marnix Academie ontvangen dit najaar een uitnodiging voor deelname aan de HBO-monitor: een enquête over jouw positie op de arbeidsmarkt. Vul ‘m in! Want wij hechten veel waarde aan jouw mening.

Enquête over jouw positie op de arbeidsmarkt

De HBO-monitor is een jaarlijks landelijk onderzoek van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) en wordt uitgevoerd door DESAN Research Solutions. Dit onderzoek is gericht op de arbeidsmarktpositie van alumni in het hoger onderwijs. Hiermee kan vastgesteld worden in hoeverre de opleidingen aansluiten op de eisen in de beroepspraktijk.

De HBO-monitor is belangrijk omdat het betrouwbare informatie oplevert over de intrede op de arbeidsmarkt, carrièremogelijkheden maar ook over de ervaringen tijdens de opleiding. 
De informatie die het oplevert is essentieel voor ons als Marnix Academie, onze (toekomstige) studenten en afgestudeerden. 

De Marnix Academie hecht veel waarde aan de mening van oud-studenten. We hopen dan ook op een bereidwillige deelname aan het onderzoek!
Meer informatie over de HBO-Monitor, inclusief resultaten van eerder onderzoek is te vinden op de website: www.hbomonitor.nl.