Home » Nieuws
Nieuwsoverzicht

600 bachelorstudenten gestart

Het nieuwe collegejaar starten maar liefst 600 bachelorstudenten op de Marnix Academie. Vorig jaar waren dit er zo'n 500. In de voltijdopleiding zijn er 386 eerstejaarsstudenten.

600 bachelorstudenten gestart

Bij de deeltijd starten 213 studenten, verdeeld over de dagvariant en de avondvariant. Met 175 studenten is de dagopleiding veruit het populairst.

De eerstejaars voltijdstudenten hadden dit jaar geen introductieweek zoals gebruikelijk. Wel werden er online activiteiten georganiseerd, zoals de pubquiz. Daarnaast waren er startdagen waarop de studenten informatie kregen om goed aan hun studie op de Marnix Academie te beginnen. Er waren bovendien muzikale en sportieve activiteiten. Op deze manier hebben de studenten toch een leuke en ontspannen start van hun studie gehad. Ook de deeltijdstudenten krijgen een startdag aangeboden.

De aanvang van de colleges is voor alle studenten twee weken later dan gebruikelijk. Dit heeft te maken met het (grotendeels) online onderwijs en de voorbereidingstijd die de docenten hiervoor nodig hebben.

We zijn blij met zoveel nieuwe studenten en wensen hen heel veel succes met hun studie.

Bekijk de video van de startdagen