Home » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Onderzoek onder afgestudeerden

13 december 2018 nieuwsbrief HBO-Monitor, Alumni

Ben jij in 2016-2017 afgestudeerd aan de Marnix Academie? Dan ontvang je een uitnodiging voor ons onderzoek: de HBO-Monitor. Dit is een belangrijk onderzoek omdat het betrouwbare informatie oplevert over de intrede op de arbeidsmarkt, carrièremogelijkheden maar ook over de ervaringen tijdens de opleiding. Dank je wel voor in het invullen!

Onderzoek onder afgestudeerden

Het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt verricht in opdracht van de Marnix Academie ieder jaar onderzoek naar de arbeidsmarktpositie van onze alumni. Dit onderzoek heet de HBO-Monitor. De HBO-Monitor is belangrijk omdat het betrouwbare informatie oplevert over de intrede op de arbeidsmarkt, carrièremogelijkheden maar ook over de ervaringen tijdens de opleiding. De informatie die het oplevert is essentieel voor onze hogeschool, onze (toekomstige) studenten en voor afgestudeerden die staan voor de keuzes van een opleiding of beroep. 

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze oud-studenten. Jouw informatie is belangrijk voor ons!

Alle alumni die afgestudeerd zijn aan de Marnix Academie in 2016-2017 ontvangen een uitnodiging met de vragenlijst van DESAN Research Solutions, het onderzoeksbureau dat de HBO monitor uitvoert. Tot 15 januari kan de vragenlijst ingevuld worden. De vragenlijst is tot nu toe ingevuld door 26 procent van de afgestudeerden aan de voltijdopleiding en door 24 procent van de afgestudeerden aan de deeltijdopleiding. 

Dank je wel (alvast) voor het invullen van de vragenlijst!