Home » Nieuws
Nieuwsoverzicht

‘Er is meer dan taal en rekenen alleen’

8 september 2017 nieuwsbrief Studiekeuze, Interview

Emma: “Ik vind het mooi dat je als leraar écht iets voor leerlingen kunt betekenen. Dat merk ik nu al in mijn stages. Laatst nog werd ik bedankt door ouders omdat ik hun dochter had geholpen bij haar concentratieprobleem." Lees hieronder het hele artikel.

‘Er is meer dan taal en rekenen alleen’

"Ik wil kinderen ook graag stimuleren hun eigen keuzes te maken. Doe wat je leuk vindt en wat bij je past; of het nu gaat om hobby’s of om kledingstijl. Het doet er niet toe wat anderen van je vinden.

De Marnix Academie is voor mij een fijne leeromgeving. Het is een kleine, gespecialiseerde en persoonlijke hogeschool. Ik merkte op de open dag al dat de docenten het beste met mij voor hebben. En nu ik er eenmaal studeer, krijg ik inderdaad die persoonlijke begeleiding waarop ik hoopte. Er is ook veel ruimte voor het ontwikkelen van je eigen visie op onderwijs. Ik vind dat boeiend want er is meer dan rekenen en taal alleen. Ruimte voor creativiteit vind ik bijvoorbeeld heel belangrijk. Op de Marnix Academie groei ik langzaam maar zeker naar de leraar die ik graag wil zijn."