Pabo Deeltijd » Informatieavond

Wil jij in de avonduren of een dag per week studeren voor leraar basisonderwijs? En beschik jij over de juiste vooropleiding? Wil jij een goed beeld krijgen van onze pabo deeltijd en hoe je dat kunt combineren met je thuissituatie? Kom dan naar onze informatieavond! Dinsdag 17 augustus 2017 van 19.00 - 21.30 uur ben je van harte welkom.

Aanmelden voor de informatieavond

*Met een afgeronde hbo- of  wo-opleiding kun je je direct aanmelden voor de pabo in deeltijd aan de Marnix Academie. Heb je een vwo-diploma of een propedeuse van het hbo of wo, dan kom je in aanmerking voor een toelatingsassessment. Bekijk de toelatingseisen en vrijstellingsmogelijkheden

Programma

Tijdens de informatieavond kom je alles te weten over de pabo in deeltijd van de Marnix Academie. Je krijgt uitleg over de inhoud en de opbouw van de opleiding, de toelating, de vakken, de stage, het beroep en de visie van de Marnix Academie. Om een goede indruk te krijgen van ons onderwijs kun je een proefles volgen. Wil je meer zien van het gebouw, dan geven onze docenten je graag een rondleiding. Genoeg te doen dus deze avond.  

Informatieavonden deeltijd 2016-2017
Donderdag 17 augustus 2017 - 19:00 - 21:30 uur